Premda apostrofirani „multinickni segment” ove teme nije baš uz dlaku LJ&S
, ne mogu da se ne sjetim Vizitine vizite Maloj noćnoj igri, kada je neke od igrača (i ne samo njih, i ne samo tamo) na već kakav način ZASLUŽENO dovodio do šizenja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jock... možda si trenirao...??? Ne mora na derbiju da dobije uvijek isti tim...VizitauLudnici:... па си очекивала исти РЕЗУЛТАТ, а ?![]()
koliko ja znam,i ti si se klonirao ranije :?Petar_Pan:I da li ovde ljudi otvaraju vise nikova bas zbog tih strahova... i kako onda uopste znati sa kim pricas ako ljudi non stop menjaju nikove... Multinick = strah?
Petar_Pan:Da li ste nekad dosli u situaciju da jasno vidite da se suprotna strana plasi... Recimo kao zezate se pricate i ide muvanje i upoznavanje sve ok... i onda dodje do momenta kada treba da se dogovorite za kad i gde... a ta osoba se uprpa, uplasi... prosto vidite na njoj da je oblio znoj, da je prebledela da se nekako ukocila, zacutala... I onda vama sve to izgleda smesno...
I da li ovde ljudi otvaraju vise nikova bas zbog tih strahova... i kako onda uopste znati sa kim pricas ako ljudi non stop menjaju nikove... Multinick = strah?
Da li je strah jedan od problema savremenog drustva?
Ma kakvi bre... sto me spustas...van serijski bre...mammy:Pero, da ne kruzi o tebi glas da si serijski ubica?? :razz:![]()
![]()
:razz:
:? Tako je :? Samo rode jos ne znaju da me Gazdarica banovala zbog svadje sa njom i da sam otvorio drugi nick... :?Banshee:koliko ja znam,i ti si se klonirao ranije :?
ovo ti je (bar) drugi nick,zar ne? :?
Pa nek idu onda sa nekim bezazlenima...latica:Sto rece Calimero samo postoji neprijatnost kada ne zelis sa nekim da izadjes. U suprotnom jedva docekas iako postoji slatka trema. U momentu kada treba da izadjes sa nekim ko ti se svidja ne razmisljas u stilu "strah od vezivanja bla bla". Ako zelis, zelis. Ako ne, ne.
Pu bre Pero sve te ribe zele. Al se plase, to je![]()
Ma nemam pojma... pitaj admine... znam da se otvori za 2 min...Zex:De mi objasni kako se otvara novi Nick? Stvarno ne znam, nije zezanje? I jel može da se prepravi postojeći Nick i koga pitam za odobrenje?
То се дешавало и мени и нјима( ово говорим ван интернета)....Глупо је мултниковати(што се нета тиче)...Чисто гублјенје времена...Petar_Pan:Da li ste nekad dosli u situaciju da jasno vidite da se suprotna strana plasi... Recimo kao zezate se pricate i ide muvanje i upoznavanje sve ok... i onda dodje do momenta kada treba da se dogovorite za kad i gde... a ta osoba se uprpa, uplasi... prosto vidite na njoj da je oblio znoj, da je prebledela da se nekako ukocila, zacutala... I onda vama sve to izgleda smesno...
I da li ovde ljudi otvaraju vise nikova bas zbog tih strahova... i kako onda uopste znati sa kim pricas ako ljudi non stop menjaju nikove... Multinick = strah?
Jeste... sve bi islo brze i lakse da se svi drzimo jednog nika...goxy:То се дешавало и мени и нјима( ово говорим ван интернета)....Глупо је мултниковати(што се нета тиче)...Чисто гублјенје времена...![]()
Da ima stvarno likova za psihijatriju... kad im provalis te nikove... Mada je fora izvuci najbolje iz svega... jer zivot je kratak... :wink: Treba trositi vreme samo na pozitivne stvari...sojka_ptica:Neznam sto se plasis...ne mogu ti nista..osim da se poigraju sa tvojom psihom..
a to sto neko ima potrebu da ispunjava svoju visestruku licnost, to je zabrinjavajuce
Ja poklonio moju kamericu... ionako mi nicemu nije sluzila... a gledo sam par njih preko toga i bas su fino izgledale... jedna bas super onako u minicu.... bombastik.... Al to opet nema neke veze sa temom....bobba:ja se ne bojim nikoga
zvala sam par osoba da se vidimo na msn
ni jedna nije dosla i ukljucila cam
ja sam bila spremna da ukljucim cam ali druga strana nije
ta koda se zna
ne bojim se nikoga
Ma sta ces menjati... samo da stvaras neku konfuziju... Nema razloga zasto bih bilo kad promenio nick... volim fer play... pa cak i kada je dirty dancing u pitanju...slatko volim :)):ja bih bas da promenim nick (imam neke licne, privatne razloge), al me mrzi...plus, bas me briga ...
Petar_Pan:Da li ste nekad dosli u situaciju da jasno vidite da se suprotna strana plasi... Recimo kao zezate se pricate i ide muvanje i upoznavanje sve ok... i onda dodje do momenta kada treba da se dogovorite za kad i gde... a ta osoba se uprpa, uplasi... prosto vidite na njoj da je oblio znoj, da je prebledela da se nekako ukocila, zacutala... I onda vama sve to izgleda smesno...