Strah (nikovi)

Premda apostrofirani „multinickni segment” ove teme nije baš uz dlaku LJ&S :D, ne mogu da se ne sjetim Vizitine vizite Maloj noćnoj igri, kada je neke od igrača (i ne samo njih, i ne samo tamo) na već kakav način ZASLUŽENO dovodio do šizenja ;) :mrgreen:

Sto rece Calimero samo postoji neprijatnost kada ne zelis sa nekim da izadjes. U suprotnom jedva docekas iako postoji slatka trema. U momentu kada treba da izadjes sa nekim ko ti se svidja ne razmisljas u stilu "strah od vezivanja bla bla". Ako zelis, zelis. Ako ne, ne.

Pu bre Pero sve te ribe zele. Al se plase, to je :lol:

Petar_Pan:
Da li ste nekad dosli u situaciju da jasno vidite da se suprotna strana plasi... Recimo kao zezate se pricate i ide muvanje i upoznavanje sve ok... i onda dodje do momenta kada treba da se dogovorite za kad i gde... a ta osoba se uprpa, uplasi... prosto vidite na njoj da je oblio znoj, da je prebledela da se nekako ukocila, zacutala... I onda vama sve to izgleda smesno... :lol:

I da li ovde ljudi otvaraju vise nikova bas zbog tih strahova... i kako onda uopste znati sa kim pricas ako ljudi non stop menjaju nikove... Multinick = strah?

Da li je strah jedan od problema savremenog drustva?

De mi objasni kako se otvara novi Nick? Stvarno ne znam, nije zezanje? I jel može da se prepravi postojeći Nick i koga pitam za odobrenje?

latica:
Sto rece Calimero samo postoji neprijatnost kada ne zelis sa nekim da izadjes. U suprotnom jedva docekas iako postoji slatka trema. U momentu kada treba da izadjes sa nekim ko ti se svidja ne razmisljas u stilu "strah od vezivanja bla bla". Ako zelis, zelis. Ako ne, ne.

Pu bre Pero sve te ribe zele. Al se plase, to je :lol:
Pa nek idu onda sa nekim bezazlenima... :lol: Ja sam negde i otvorio neku temu "idealan tip za zene" (nisam siguran kako se zvala... a to je otprilike lik bez mozga koji samo vice "da draga"... :lol:

Petar_Pan:
Da li ste nekad dosli u situaciju da jasno vidite da se suprotna strana plasi... Recimo kao zezate se pricate i ide muvanje i upoznavanje sve ok... i onda dodje do momenta kada treba da se dogovorite za kad i gde... a ta osoba se uprpa, uplasi... prosto vidite na njoj da je oblio znoj, da je prebledela da se nekako ukocila, zacutala... I onda vama sve to izgleda smesno... :lol:

I da li ovde ljudi otvaraju vise nikova bas zbog tih strahova... i kako onda uopste znati sa kim pricas ako ljudi non stop menjaju nikove... Multinick = strah?

То се дешавало и мени и нјима( ово говорим ван интернета)....Глупо је мултниковати(што се нета тиче)...Чисто гублјенје времена... :roll:

ja se ne bojim nikoga
zvala sam par osoba da se vidimo na msn
ni jedna nije dosla i ukljucila cam
ja sam bila spremna da ukljucim cam ali druga strana nije

ta koda se zna
ne bojim se nikoga

sojka_ptica:
Neznam sto se plasis...ne mogu ti nista..osim da se poigraju sa tvojom psihom..
a to sto neko ima potrebu da ispunjava svoju visestruku licnost, to je zabrinjavajuce
Da ima stvarno likova za psihijatriju... kad im provalis te nikove... Mada je fora izvuci najbolje iz svega... jer zivot je kratak... :wink: Treba trositi vreme samo na pozitivne stvari... :)

bobba:
ja se ne bojim nikoga
zvala sam par osoba da se vidimo na msn
ni jedna nije dosla i ukljucila cam
ja sam bila spremna da ukljucim cam ali druga strana nije

ta koda se zna
ne bojim se nikoga
Ja poklonio moju kamericu... ionako mi nicemu nije sluzila... a gledo sam par njih preko toga i bas su fino izgledale... jedna bas super onako u minicu.... bombastik.... Al to opet nema neke veze sa temom....

Petar_Pan:

ne strah je shto ti poistovetjujesh nikove sa upoznavanjem...to je yebeni problem savremenog drushtva...utvare u virtualnim pronstranstvima spremne na svashta zarad zadovoljavanja sopstvenih bolesnih nagona...gubitak fizichkog ja ima za mogutjnost kreiranje velikog broja ja...kao shto si ti internet frik zheljan ljubavi i paznje...kao shto sam ja internet frik zheljan bilo chega...daklen svi smo truli i da nas chovek za fekalije menja prosprerirao bi...

Back