Stradao biciklista na Somborskom bulevaru

brate...jel ima smisla da se postavljaju teme ovakvog tipa...?
misim ovde kod mene svakog meseca zgaze ponekog biciklistu...
misim...aj zamisli da svi forumaši širom zemlje Srbije počnu da otvaraju ovakve teme...zgažen biciklista u Kragujevcu...zgažen biciklista u čačku...zgažen biciklista u Vranju...zgažen biciklista u Zaječaru...
misim...

Ne znam detalje ovog slučaja, ali pošto sam biciklista, da kažem par riječi uopšte.

Ima stvarno bezobraznih vozača motornih vozila. Idem ja skroz desnom stranom, ide iza mene neko auto i umjesto da taj vozač auta fino pređe u lijevu traku i fino me zaobiđe, on projuri 90 km/h na 35 cm od mene. Mene to toliko prepadne, da je to strašno. A oko nas na 500 metara nigdje trećeg vozila. To mi se desilo bar 100 puta prošle godine. Samo čekam kad će neko da me pokupi. Zašto to rade, zašto rizikuju da me ubiju i sebe pošalju na robiju, kad nikakvog razloga za to nema, još uvijek nisam shvatio.

Zar je teško pritisnuti sirenu kad vidite biciklistu ispred, polako preći u lijevu traku i lagano ga zaobići i nastaviti dalje?

Ne znam detalje ovog slučaja, ali pošto sam biciklista, da kažem par riječi uopšte.

Ima stvarno bezobraznih vozača motornih vozila. Idem ja skroz desnom stranom, ide iza mene neko auto i umjesto da taj vozač auta fino pređe u lijevu traku i fino me zaobiđe, on projuri 90 km/h na 35 cm od mene. Mene to toliko prepadne, da je to strašno. A oko nas na 500 metara nigdje trećeg vozila. To mi se desilo bar 100 puta prošle godine. Samo čekam kad će neko da me pokupi. Zašto to rade, zašto rizikuju da me ubiju i sebe pošalju na robiju, kad nikakvog razloga za to nema, još uvijek nisam shvatio.

Zar je teško pritisnuti sirenu kad vidite biciklistu ispred, polako preći u lijevu traku i lagano ga zaobići i nastaviti dalje?
marva seljacka samo tako pokazuje da je ziva i brza od dvotockasa

Кад сам и ја коњ увек кад возим мопед држимс е крајње десно, а што се више склањам десно да њима угодим, више возе тик уз мене да би се лакше мимоишли са аутом који долази из супротног правца. Јер лењи су да сачекају да прође ауто из супротног правца па тек онда да ме заобиђу. Убудуће возим по средини своје траке споро па нек свирају.. мрш

Back