Stradanje Rusa u 20. veku

Ovi snimci su upravo pokazali ono što ja govorim, čak ni za današnje Bugare, Mađare ili Tatare ne može biti govora da su direktni potomci proto Bugara, starih Ugara ili Tatara... A kako bi to moglo biti za Jevreje Aškenaze da su potomci Hazara??? Nemaju ništa zajedničko sa njima, ni ime, ni jezik, ni rasu, ni svijest o tome! Pa kako onda? :think:

Татари у Татарстану нису Татари, већ Бугари, преименовање је дошло као резултат руских активности на рушењу бугарског идентитета. Тако од некадашњих Бугара имамо само острвца, балканске, затим Балкаре на северном кавказу (Балкари= Балгари, Бугари), а најбројни, волшки Бугари су преименовани. У Татарстану постоји јак покрет који се залаже за враћање имена Волжска Булгарија овој републици и народу.
Балкански Бугари су етничка мешавина Словена, Трачана, Протобугара и још неких народа Балкана.

Али све то није много битно, ту хардвер не игра велику улогу, да се тако изразим, националност, национална припадност и идентитет су софтвер, то је у глави.

Татари у Татарстану нису Татари, већ Бугари, преименовање је дошло као резултат руских активности на рушењу бугарског идентитета. Тако од некадашњих Бугара имамо само острвца, балканске, затим Балкаре на северном кавказу (Балкари= Балгари, Бугари), а најбројни, волшки Бугари су преименовани. У Татарстану постоји јак покрет који се залаже за враћање имена Волжска Булгарија овој републици и народу.
Балкански Бугари су етничка мешавина Словена, Трачана, Протобугара и још неких народа Балкана.

Али све то није много битно, ту хардвер не игра велику улогу, да се тако изразим, националност, национална припадност и идентитет су софтвер, то је у глави.

Što ti toliko voliš Bugare? :)

Što ti toliko voliš Bugare? :)
Идем на море тамо стално, хаха. Шалим се, немам никакав разлог да их волим, али мало људи зна за ово о чему причам, зато се трудим да кажем истину свуда где могу.
Иначе, приметио си да су волшки Бугари светлији од ових балканских, разлог је мешање са староседеоцима Балкана који су били нешто попут Грка, тамне пути..

Идем на море тамо стално, хаха. Шалим се, немам никакав разлог да их волим, али мало људи зна за ово о чему причам, зато се трудим да кажем истину свуда где могу.
Иначе, приметио си да су волшки Бугари светлији од ових балканских, разлог је мешање са староседеоцима Балкана који су били нешто попут Грка, тамне пути..

Ma ništa zajedničko nemaju Povolški Bugari i Balkanski Bugari, osim imena.

Где си ти на оним клиповима видео избачене јагодице?

Ima malo... to se može vidjeti kod Marata i Dinare Safine, iako su oni Tatari samo po majci (mislim)... čak su na onim slikama neki (valjda) od poznatih Tatara koji izgledaju "najevropskije"... dosta Tatara ima mješovite rasne karakteristike i izbačene jagodice i malo kose oči! Ja se ne razumijem u genetiku, ali znam da su karakteristike žute rase recesivne u odnosu na bijelu rasu...

Da kažem još da ima i pravoslavnih Rusa sa tim karakteristikama mongolske rase... npr. Jeljcin...

Marat%20Safin%20-%20Russia.jpg

Ако овај има нешто монголско онда сам ја афрички слон.

А ако погледаш нашу Јелену Јанковић, онда смо ми чисто монголски народ..

Где си ти на оним клиповима видео избачене јагодице?

Klip nije dokaz, jer biras koju sliku ces da stavis. Mozes pogledati Dinaru Safinu i na njoj se, bez obzira sto je belkinja, vide te odlike zute rase.

Mozda je ovaj primer jos bolji. Ovo je cerka predsednika Uzbekistana, koja je polu Tatarka. Tako sam bar negde procitao.

Gulnara-uzbekistan.jpg

gulnara-karimova.jpg

Zaboravih ranije da pomenem, da nema veze da li su Tatari sa Volge, zaista Tatari ili Bugari, kada su ionako stari Bugari bili tatarski narod, a ocigledno je da su i jedni i drugi izgubili odlike zute rase, koja se doduse kod Tatara moze videti u tragovima.

Браћо! Пре него што вас позовем да прочитате наслов теме, само да констатујем како Катерпилар каже да Волшки Татари се само зову Татари, а да немају везе са осталим Татарима који живе диљем Русије и осталих бивших совјетских република. Судећи по њиховом физичком изгледу, то је заиста тако.

На Криму и данас живе кримски Татари, и није јасно ђшто би они имали везе за Маратовим и Динариним сународницима, пошто су, као што се од Татара и може очекивати, мали, црномањасти, округлоглави, косооки и кривоноги. Лично сам се уверио пошто сам био тамо.

А сад, пре него што наставимо, прочитајмо наслов теме.

Back