Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Pitam da li je ovo zakonski izvodljivo. Znači ne bih radio u STR, već samo da me vode kao pravnika.ovo pitaš kao pravnik?
Je l znaš odgovor?
Šta zakonski? Pa ti si pravnik valjda znaš? ili nisi?Pitao sam da li je zakonski moguće zaposliti pravnika u STR? Zanima me konkretan odgovor na ovo pitanje ako neko zna.
Naravno da je moguće jer nije zabranjeno. Ali da je "malo" neuobičajeno jeste.Pitao sam da li je zakonski moguće zaposliti pravnika u STR? Zanima me konkretan odgovor na ovo pitanje ako neko zna.
Stepen SS ti u privatnoj firmi, naročito preduzetničkoj radnji slabo do nimalo znači a kako bi ti budući poslodavac gledao na tu stavku u CV-ju ne znam iskreno i da li bi ti to priznao kao iskustvo u struci.Da li se kao diplomirani pravnik mogu zaposliti u samostalnoj trgovinskoj radnji, i voditi se sa 7. stepenom stručne spreme? Da li bi se ovaj rad računao kao iskustvo u pravnoj struci?
Na konkursima za posao u organima uprave uglavnom traže 3 godine iskustva u struci. Ako je "budući poslodavac" država, da li bi računali ovaj rad kao iskustvo u struci?Stepen SS ti u privatnoj firmi, naročito preduzetničkoj radnji slabo do nimalo znači a kako bi ti budući poslodavac gledao na tu stavku u CV-ju ne znam iskreno i da li bi ti to priznao kao iskustvo u struci.
ne znam to zaista kako gledaju...Na konkursima za posao u organima uprave uglavnom traže 3 godine iskustva u struci. Ako je "budući poslodavac" država, da li bi računali ovaj rad kao iskustvo u struci?