STOP ZA POMAGAČE NACISTA

Iron Lord:
Ne mogu da slušam glupljeg od sebe pa to ti je! Bilo na TV-u prilikom privodjenja cele grupe. Jedan je samo ošacovao gde je kamera pa skrenuo pogled. To je ono - ćao mama otišao sam kod Paje da slušamo muziku jer se moj kasetofon pokvario.

Па и тебе кад би приводили, сигурно би делио аутограме...а и немој много да гледаш телевизију она заглупљује..

sw-darthBEN:
Po cemu su LDP fasisti , stvarno lupetate gluposti .
Posto smo mi uporedjivali radikale i Hitlerovu stranku i nasli mnogo slicnosti (bila je tema ).
Ovo sada dodje kao nismo mi nego ste vi ,kao mala deca. :lol:
Zatim mislim da su spomenuti u ovoj temi gori od radikala , mislio sam da ce i radikali da ih osude ,ali ne oni podrzavaju sve sto je destruktivno i nazzi . Tako da su jos jednom potvrdili kojoj ideologiji stvarno pripadaju.
Ne, LDP nije ni blizu... Oni su za razliku od nacista levi ekstremisti, ali su ipak ekstremisti, i to ih cini slicnim nacistima.

Sto se SRS tice, oni su mahom primitivci, bukadzije, ali su daleko od naziva "ekstremisti".

rdeki:
Ne, LDP nije ni blizu... Oni su za razliku od nacista levi ekstremisti, ali su ipak ekstremisti, i to ih cini slicnim nacistima.

Sto se SRS tice, oni su mahom primitivci, bukadzije, ali su daleko od naziva "ekstremisti".

Ekstremisti moraju nastati/postojati u određenim periodima jer je često:
Nemoguće Demokratskim Metodama ostvariti Demokratiju u razumnom roku!

Iron Lord:
Ne mogu da slušam glupljeg od sebe pa to ti je! Bilo na TV-u prilikom privodjenja cele grupe. Jedan je samo ošacovao gde je kamera pa skrenuo pogled. To je ono - ćao mama otišao sam kod Paje da slušamo muziku jer se moj kasetofon pokvario.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne vidim da je skup bio "toliko posećen". U svakom društvu postoje takve struje. Jedino vlast odlučuje "šta je in a šta out" a nadje se i po neki pop sa kletvama za gologuziju. To se zovu - dupebrižnici jer stalno misle o tome.

Čovek je svoje odležao i molim lepo - NE MOŽEŠ GA PONOVO OSUDITI ZA ISTO DELO!

Šta beše sa onom reklamnom temom o navodnom narodnom mitingu oslobodjenja od izborne nepravde?
http://forum.krstarica.com/threads/140877
Poslednji put ažurirao/la Iron Lord : Juče u 21:36.
=================================================
У једној теми нападаш Национални Строј у другој браниш....стварно ми ниси јасан..

Back