arteciss
Zainteresovan član
- Poruka
- 103
sw-darthBEN:Срамота за нас што имамо вас ! :| :-(
Можда данас срамота,а сутра слава...никад се незна..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sw-darthBEN:Срамота за нас што имамо вас ! :| :-(
nesha taxista:I Jevreji su znači spaljivali Nemce u gasnim komorama, je li tako?
Iron Lord:Ne mogu da slušam glupljeg od sebe pa to ti je! Bilo na TV-u prilikom privodjenja cele grupe. Jedan je samo ošacovao gde je kamera pa skrenuo pogled. To je ono - ćao mama otišao sam kod Paje da slušamo muziku jer se moj kasetofon pokvario.
Samo mržnja ne čini čoveka fašistom.fosilvaso:Krivo si povezao, hteo je da kaže da su Jevreji mrzili nemce, a onda su po tome fašisti!?
!
Ne, LDP nije ni blizu... Oni su za razliku od nacista levi ekstremisti, ali su ipak ekstremisti, i to ih cini slicnim nacistima.sw-darthBEN:Po cemu su LDP fasisti , stvarno lupetate gluposti .
Posto smo mi uporedjivali radikale i Hitlerovu stranku i nasli mnogo slicnosti (bila je tema ).
Ovo sada dodje kao nismo mi nego ste vi ,kao mala deca.![]()
Zatim mislim da su spomenuti u ovoj temi gori od radikala , mislio sam da ce i radikali da ih osude ,ali ne oni podrzavaju sve sto je destruktivno i nazzi . Tako da su jos jednom potvrdili kojoj ideologiji stvarno pripadaju.
rdeki:Ne, LDP nije ni blizu... Oni su za razliku od nacista levi ekstremisti, ali su ipak ekstremisti, i to ih cini slicnim nacistima.
Sto se SRS tice, oni su mahom primitivci, bukadzije, ali su daleko od naziva "ekstremisti".
nesha taxista:Samo mržnja ne čini čoveka fašistom.
nesha taxista:I Jevreji su znači spaljivali Nemce u gasnim komorama, je li tako?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Iron Lord:Ne mogu da slušam glupljeg od sebe pa to ti je! Bilo na TV-u prilikom privodjenja cele grupe. Jedan je samo ošacovao gde je kamera pa skrenuo pogled. To je ono - ćao mama otišao sam kod Paje da slušamo muziku jer se moj kasetofon pokvario.
Čudna ti je logika ako nisi shvatio da sam mislio na to da je izjednačavanje nacista i Jevreja, kao i uopšte žrtava i dželata blago rečeno neumesno.difrent from others...:tvoje razmisljanje nema veze sa logikom.po tebi samo su ti ljudi fasisti koji KORISTE GASNU KOMORU?
Nexus 6:Anarho-Sindikalna Inicijativa...
u prevodu, kada cemo da se zgrazavamo i nad komunizmom isto koliko i nad nacizmom?