evo...problem br.1
Izvini sto ti ovako direktno saljem poruku ali porebna mi je pomoc, ustvari pomoc je potrbna macama. Clan sam tvoje grupe ovde na fejsu i iskren sa ljubitelj zivotnja. Dusa me boli sto u ovoj nasoj drzavi nema nikakvih zakona o zastiti zivotnja i sto nemogu da so obratim nekoj nadleznoj sluzbi nego ovako trazim pomoc na sve strane.
Problem je sledeci: kao sto verovatno znas Beograd se gradi, ruse se kuce sa dvoristima i to postaje veliki problem za mace lutalice posto uskoro nece imati gde da zive i gde da se skrivaju. Tako je i u mom kraju, medjutim u jednom dvoristu iza stare zgrade u nekoj polu srusenoj supi puno maca je tamo naslo skroviste, trenutno ima i dosta macica. Sve to mozda na prvi pogled izgleda lepo posto ih i dosta ljudi hrani i nisu direktno na ulici.To su ustvari vema losi uslovi za zivot, dosta macica ne doceka ni prvih mesec-dva dana, uzasno su mrsavi iako imaju hranu. Nije ni iskljuceno da ih neko truje jer verovatno ne vole svi macke iz te zgrade.
Stvarno ne znam kome da se obratim za pomoc pa ako ti imas neku ideju slobodno mi kazi. Evo trenutno imam mali zutu macu u krilu koju sam nasla jutros ispred moje zgrade i prosto mi je zao da i nju odnesem tamo jer to stvarno nije resenje.
Hvala unapred!!