STOP SRBIJO

a stavio nju za avatar
1. da ublažim posljedice to što sam iz Hrvatske :p
2.. politika je... isto što i ona... neću da budem prost, već samo iskren :)

kyo .........si ti *****???
Mislim , dosao si ovde, i samo keNj*as o Severini, i caskas sa Srbendama o svemu , sem o politici..
Vidi sa PatriJotama, ko je zainteresovan , pa na PP.........manje vise su to sve likovi kao i ti........

markovozd..:
kyo .........si ti *****???
Mislim , dosao si ovde, i samo keNj*as o Severini, i caskas sa Srbendama o svemu , sem o politici..
Vidi sa PatriJotama, ko je zainteresovan , pa na PP.........manje vise su to sve likovi kao i ti........

ma krvati prave invaziju, a mi ne moyemo ni da prismrdimo njihovim forumima..

srbija do grcke:
ma krvati prave invaziju, a mi ne moyemo ni da prismrdimo njihovim forumima..
Eto, ja sam bio na Index.hr pre nekih pola godine. Tamo sam zalutao slucajno i to je prvi i poslednji put da sam ucestvovao u nekoj diskusiji na nekom Hrvatskom forumu. Razgovarali oni na temu zivota u srbiji danas i znate kako su krenuli da lupaju, gde bi vrhunac bio kad je neka devojka rekla da je bila u Makedoniji i da je tamo plata 100 jevreja, a da su joj Makedonci rekli da je u Srbiji jos manja... Tu sam se lepo prikljucio razgovoru i sa par njih sam devatovao o stanju u Srbiji... naravno, oni nikad nisu bili ovde, ali culi su price... "znate, bio moj drug - ne znas ga ti..." I lepo smo diskutovali i razgovarali. Naravno bio je jedan provokator koji je nesto spominjao Hitlera i Jasenovac, ali posle mog objasnjenja o celoj teoriji Nacisticke Nemacke i o podrasama belih ljudi, nije se vise javio... eto, to se desava kad covek veruje u ono sto su ga ucili Komunisti... Sa ostalima sam razmenio jos koji zanimljiv post i otisao sam zauvek, stojeci na 52 posta... eto, nisu me banovali...

Back