tatamata1:...oce kad pocnete jesti krmetinu...
Krhmetinu jedu kauri, mi Bo-ho-šnjaci n je-he-demo ono što nam je pro-ho-rok Muhamed zabra-ha-nio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tatamata1:...oce kad pocnete jesti krmetinu...
mu-ca74:Krhmetinu jedu kauri, mi Bo-ho-šnjaci n je-he-demo ono što nam je pro-ho-rok Muhamed zabra-ha-nio.
mu-ca74:Krhmetinu jedu kauri, mi Bo-ho-šnjaci n je-he-demo ono što nam je pro-ho-rok Muhamed zabra-ha-nio.
Yopa:BiH treba da bude federacija, BiH ce postati federacija ako ima imalo pameti u istoj, a ko rat prizeljkuje dabogda mu u kuci bio (prvenstveno mislim na dva morona koji su sticajem okolnosti Bosnjaci).
Sa nargila se pushi duvan, raznih ukusa..ukusa pomorandze, chokolade itd....aj nemoj se brukasheremita:А није вам забранио ДА ПУШИТЕ ОПИЈУМ ПРЕКО НАРГИЛА, аааааа???
KoscheiBesmertnii:
ca-mu47:a koje izgradio crkvu u dvoristu stare nane Fate Orlovic?Bosnjaci su izgradili jdnu dzamiju na zemlji koja je bila vlasnitvo jednog Srbina ali su je i porusili.
a sta vi cekate?
živila bosna i hercegovina bez teorističke tvorevine republike srpskeslavonija:zivjela..
KoscheiBesmertnii:Ало бре, Северина, па ко те звао... иди види дал` сам на Јелачића плацу...!
ca-mu47:forkapa,srbi se pojavljuju u Bosni tek polovinom devetnaestog vijeka.do tada ih nigdje nije bilo,bilo je samo Vlaha koji su dosli sa turskom vojskom.
ca-mu47:forkapa,srbi se pojavljuju u Bosni tek polovinom devetnaestog vijeka.do tada ih nigdje nije bilo,bilo je samo Vlaha koji su dosli sa turskom vojskom.
po cemu mislis da nije,Bosna je poznata po Orlovima i Sokolima.Inok Georgije:Орловић. Коначно једно "право" бошњакерско презиме.
Vidi se da te je neko tukao po glavi.ca-mu47:po cemu mislis da nije,Bosna je poznata po Orlovima i Sokolima.
sve je pocelo u Bosni![]()
ca-mu47:nimalo mene ne strase te rijeci i moji su ginuli za Bosnu od jedanaestog vijeka.
prezivili smo osam genocida.
a ovaj zadnji je bio najbrutalniji.
ca-mu47:po cemu mislis da nije,Bosna je poznata po Orlovima i Sokolima.
sve je pocelo u Bosni![]()
Vlasi su su dosli u Bosnu sa turskom vojskom,tu su se nastanili sluzili najmizernije poslove kod turske vojske i ti Vlasi se danas vaze za Srbe,a nisu Srbi nikad bili.pravi Srbi kojih je bio veoma mali broj a koji su zivjeli u centralnoj Srbiji su otisli u prvoj srpskoj seobi za Vojvodinu a na iseljeno podrucje su se naselili u vecem obimu Vlasi,Kara-valasi,cigani,Bugari,Cincari sve od zla oca i jos gore matere.Vuk Karadzic je to sve smixao i nazvao Srbima izvrsio reformu jezika kraduci od drugih naroda jer se ta zgadija nije mogla sporazumijevati u Srbiji bez jednog standardizovanog jezika.Marsal Panta:Da li je vama palo na pamet da ca-mu47 ima lude ideje?On je za zdravstveno lecenje!Trebao bi da malo prouci istoriju,a ne da izmislja da su bosjnaci bili u bosni pre srba(sto je nemoguce zato sto su bosnjaci islamizovani srbi ).Jedno je jasno bosnjaci nece unistiti RS ni ratom ni diplomatijom!!!!Zato bi trebao da prestane da preti i lupa gluposti!!!!
znam,znam sve je srpsko,samo je pitanje gdje su ti Srbi na koje se pozivas,jel na one sto su ih Turci pravili za vrijeme prava prve bracne noci.Inok Georgije:Шабане неписмени. Нијеси разумио. Како би дрво разумјело фину иронију ? Да појасним. Орловић је једно од најстаријих српских презимена, у случају да нијеси знао и први пут се помиње у косовском циклусу српских епских народних пјесама. А ова пирамида је истина колико је истина да су педери нормални.
ca-mu47:znam,znam sve je srpsko,samo je pitanje gdje su ti Srbi na koje se pozivas,jel na one sto su ih Turci pravili za vrijeme prava prve bracne noci.
ca-mu47:znam,znam sve je srpsko,samo je pitanje gdje su ti Srbi na koje se pozivas,jel na one sto su ih Turci pravili za vrijeme prava prve bracne noci.