Stop islamskoj Bosni !!!

Kupus

my.php

I Bog je rekao "ovo je previse"

Da li je vama palo na pamet da ca-mu47 ima lude ideje?On je za zdravstveno lecenje!Trebao bi da malo prouci istoriju,a ne da izmislja da su bosjnaci bili u bosni pre srba(sto je nemoguce zato sto su bosnjaci islamizovani srbi ).Jedno je jasno bosnjaci nece unistiti RS ni ratom ni diplomatijom!!!!Zato bi trebao da prestane da preti i lupa gluposti!!!!

ca-mu47:
forkapa,srbi se pojavljuju u Bosni tek polovinom devetnaestog vijeka.do tada ih nigdje nije bilo,bilo je samo Vlaha koji su dosli sa turskom vojskom.

Мујо, ево ти терапије за твој ниво интелигенције :

Дошли Мујо и Хасо пред јавну кућу и куцају. Отвори неки горила од два метра и каже :
-Шта хоћете ?
А Мујо ће : Ми би да јебемо за 50 ЕУ.
Овај тип ће : За те паре можете један другом попушит`., и залупи врата.
Послије пола сата поново куца Мујо. Отвара исти тип и сад мало нервозније пита :
-Шта сад хоћете ?
А Мујо ће : Ми би да платимо.

ca-mu47:
forkapa,srbi se pojavljuju u Bosni tek polovinom devetnaestog vijeka.do tada ih nigdje nije bilo,bilo je samo Vlaha koji su dosli sa turskom vojskom.

Ко ти је то шапнуо, Мујо ? Они што су уводили "босанчицу" у школе, или они што су Србима узимали анџами-оглан ? Који од тих, несоју обрезани ?

ca-mu47:
nimalo mene ne strase te rijeci i moji su ginuli za Bosnu od jedanaestog vijeka.

prezivili smo osam genocida.

a ovaj zadnji je bio najbrutalniji.

Какво родословно стабло, човјече. Рекао бих од Кулина-бана. А тих осам геноцида су претпостављам осам сунећења у твојој кући откако сте продали вјеру за вечеру. А ово задње је било најбруталније, јер је сунет-мастер био пијан к`о нана, па ти га је отфикарио читавог. Послије тога је био дан жалости. Умотали ти малог у зелени бајрак и одмах одржали џеназу, да убрзају поступак. Моје саучешће.

ca-mu47:
po cemu mislis da nije,Bosna je poznata po Orlovima i Sokolima.

sve je pocelo u Bosni
BDP-knijga.jpg

Шабане неписмени. Нијеси разумио. Како би дрво разумјело фину иронију ? Да појасним. Орловић је једно од најстаријих српских презимена, у случају да нијеси знао и први пут се помиње у косовском циклусу српских епских народних пјесама. А ова пирамида је истина колико је истина да су педери нормални.

Nije bilo ohsam vec 200 ge-he-nocida u kohjima je stra-ha-dalo 300 mihliona bo-ho-snjaka. Mno-hgi su se de-he-sili gre-he-skom jer su nas ljudi za-hmenili za pa-ha-cove. Lahko je tu gre-he-sku na-ha-praviti s ohbizrom na nahse kahrakterihsticne njuske.

Marsal Panta:
Da li je vama palo na pamet da ca-mu47 ima lude ideje?On je za zdravstveno lecenje!Trebao bi da malo prouci istoriju,a ne da izmislja da su bosjnaci bili u bosni pre srba(sto je nemoguce zato sto su bosnjaci islamizovani srbi ).Jedno je jasno bosnjaci nece unistiti RS ni ratom ni diplomatijom!!!!Zato bi trebao da prestane da preti i lupa gluposti!!!!
Vlasi su su dosli u Bosnu sa turskom vojskom,tu su se nastanili sluzili najmizernije poslove kod turske vojske i ti Vlasi se danas vaze za Srbe,a nisu Srbi nikad bili.pravi Srbi kojih je bio veoma mali broj a koji su zivjeli u centralnoj Srbiji su otisli u prvoj srpskoj seobi za Vojvodinu a na iseljeno podrucje su se naselili u vecem obimu Vlasi,Kara-valasi,cigani,Bugari,Cincari sve od zla oca i jos gore matere.Vuk Karadzic je to sve smixao i nazvao Srbima izvrsio reformu jezika kraduci od drugih naroda jer se ta zgadija nije mogla sporazumijevati u Srbiji bez jednog standardizovanog jezika.

Inok Georgije:
Шабане неписмени. Нијеси разумио. Како би дрво разумјело фину иронију ? Да појасним. Орловић је једно од најстаријих српских презимена, у случају да нијеси знао и први пут се помиње у косовском циклусу српских епских народних пјесама. А ова пирамида је истина колико је истина да су педери нормални.
znam,znam sve je srpsko,samo je pitanje gdje su ti Srbi na koje se pozivas,jel na one sto su ih Turci pravili za vrijeme prava prve bracne noci.

ca-mu47:
znam,znam sve je srpsko,samo je pitanje gdje su ti Srbi na koje se pozivas,jel na one sto su ih Turci pravili za vrijeme prava prve bracne noci.

Добро је да признајеш ко ти је ***** пра-пра-пра-пра-пра-нану. Зато и толико мрзиш све што је српско. Хвала Богу, код нас су од Турака познавали само један дио анатомије : Одсјечена глава и набијена на колац. А ти можеш доћи овамо да ти покажем како се то ради у пракси и то двије ствари :
01. Пошаљи жену и кћер да им направим сој људе, а не дегенерике као ти.
02. Дођи и ти, да ти покажем на теби како су моји стари хируршки прецизно одвајали Турчину онај сувишни дио звани глава.
И онда смо квит.

ca-mu47, da li si ikada u zivotu drzao u ruci udzbenik istorije? Ocigledno, nisi! Samo nepismen i neobrazovan covek moze odvaliti glupost da je Vuk Karadzic izmislio Srbe. Znas li ti uopste ko je bio Vuk Karadzic?
Sto se tice "vasih piramida", to je tek teska smejurija. Pretpostavljam da ste angazovali i Karlu del Ponte da vam bude Kleopatra, pa da sve bude u originalu.

ca-mu47:

...a kad nema srba, sto kenjate onda o srebrenici...eto, po tvom, ispade da ste se sami pobili...a mozda i jeste koje ste kljusine...i nije cudo sto se svi sprdaju s vama i izmisljaju viceve o bosanskoj pameti...

Back