СТОП АБОРТУСУ !

За или против абортуса.

• Подржавам абортус.

• Неподржавам абортус.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Најједноставније и најбоље је да двоје буду одговорне особе, ма шта да се деси.

Па ред је и да та одговорност мало пређе на вас мушкарце ,ја мислим да је ред .Не би имали никавих поселдица као што жене имају од разних средстава за контрацепсију где се озбиљно нарушва здравље.

Па ред је и да та одговорност мало пређе на вас мушкарце ,ја мислим да је ред .Не би имали никавих поселдица као што жене имају од разних средстава за контрацепсију где се озбиљно нарушва здравље.

Колико си нервозна теби не би требала никаква средства за заштиту. Бела крвна зрнца би ти помлатила све малене, очас посла. :)

Смор ,заштита није смор а смањио би се дирастично број абортуса

a jes' vala...jako je dinamicno kad otkrijes da si u drugom stanju a ne zelis dete...

Много сте негативне. Нов живот, нов елан, више рада, више пара... мање црних мисли...

Пријатељу,
не подржавам абортус, али подржавам идеју да свако има право на то уколико то хоће.
Уколико твоје моралне или религиозне вредности чине да доживљаваш абортус као нешто погрешно, то је твоје право.
Ипак у Србији не живе само Хришћани, има нас разних, а држава мора да обезбеди право да се свако одлучи жели ли абортус или не.
То су приватне ствари о којима одлучује само појединац.

Ja želim manji nos, platim i urade mi to, hoću veći auto, platim i dobijem veći auto. želje su jedno, a država treba da napravi mehanizam za njihovo ostvarivanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back