stojko ponovo u napadu !

Pa i ja kažem da je nemoguće....... a i šta ti je dva minuta po 50 puta 100 minuta ukupnoz:p to je samo da hebe po ceo dan i ništa više, pod uslovim da se rampa diže svaki put....uh ala serrem:rotf:

pa ja zato rekoh da su najbolji nezaposleni, ne se sekiraj ti taj ima vremena :zper:
a kazem ti da je moguce jer sam iskusila, manju brojku doduse i to samo zato sto sam molila za milost jer moja vagina ne moze toliko da izdrzi...:bob:

koja je na primer gornja granica do koje biste bili spremni da idete ako partner navaljuje sa sexom , sta znam na primer 9-ti put u toku veceri? jel to mnogo da se kresnete 9 puta u toku jedne veceri ili to nije gornja granica ? :think:

i da li uopste postoji granica ?

p.s. ako neko ima neki licni rekord u toj disciplini moze slobodno ovde da podeli sa nama a mi cemo da se divimo z:mrgreen:

ma kakvi devet puta, to ako oce da tucca dzak, ja ne mogu ni 4 z:cry:

Ja mislim da sam negde procitao da vodjenje ljubavi ,u proseku traje 45 min,od kojih se samo zadnjih 15 min svodi na sex a zavrsnica tj.orgazam 50% zena ne dozivljava a od toga neke ga nisu cak nikad ni dozivele.
Negovorim o biolosko urodjenoj polarizaciji u kojoj muskarci daju,a zene primaju.
Vec jednostavno o nemogucnosti da imaju orgazam.
Ovaj drugi neuspeh primanja kod zena se zove frigidnost a kod muskaraca ta nemogucnost (davanja) vodi u homoseksualizam.
A muskarci Don Zuani, imaju problem slabosti karaktera,i kroz sex oni nadupunjuju taj svoj nedostatak.
Malo sam citao Froma, pozz

Poslednja izmena:
ti si cini mi se malo pogresio ? :think:

The female gangbang world record is owned by a woman named Houston who had intercourse with 620 men in one day! :worth:

ovo za razmak razumem ja tebe al aj objasni ti njemu kad nece se spusti da mora da ceka sat ili vise da opet poseti drugaricu z:mrgreen:

znaci ne vjerujem da ovo niko nije prokomentarisao...

znaci za jedan dan-24 sata....ili za 24*60min=1440
pa sad da podjelimo na ove krshne hebace...1440/620= 2.32 min...

ebo sex od dve minute z:hm:

a druga stvar...ona je sa 620 momaka...aj da vidim da se onom jednom digao 620 puta u toku dana...[ma i u toku godine a ne samo dana... z:lol:]
a njoj poslije 10. nije bilo do eksa...garant....smori te to...

nemam rekord...smatram da je u granicama normale 2-3 puta....

Back