gost 433974
Veoma poznat
- Poruka
- 12.863
Posle za zene kazu nesto
One trazare ovo ono
A ovde vece tracare j vece zene od muskaraca videla nesam
One trazare ovo ono
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle za zene kazu nesto
One trazare ovo ono
Naravno, ja sam BDSM robinjaA ti kao zena jel imas suBmisivnu crticu ?
Pa to se ni ne nudi.Nisam nista probala od toga.
Ne morate me sad zbog toga spaliti na lomaci.
Iskreno, nije mi bilo ni nudjeno.
Mora sve da oce i voliCijenjena gospodo,
mene zanima kakva su vasa dosadasnja iskustva, kako zenska, tako i muska. Konkretno: decki, u nekom postotku, koliko je vasih dosadasnjih partnerica bilo spremno na neke radnje? Cure, koliko vas regularno radi takve stvari u sexu, i naravno, uziva u njima? Necu ni spominjati neke tipicne normalne stvari kojima se, ja se nadam, bave svi parovi u krevetu. Dakle radnje o kojima pricam su, na primjer:
gutanje (iako bih ovo svrstala u tipicnu normalnu stvar, cujem da ipak nije),
analni sex,
svrsavanje po licu,
spanking,
deep throat,
bilo kakav jaci S&M, i tome slicno.
Interesira me je li to nesto sto vecina radi i voli, ili su takve zene u manjini? Pretpostavljam da vecina muskaraca to sve zeli i voli. Ispravite me ako sam u krivu. Dakle, koliko ima zena koje vole kad se svrsi svugdje po njima, zena koje vole dirty talk, da se osjecaju podcinjeno i pod totalnom kontrolom muskarca? Žene odgovarajte za sebe, muškarci iz iskustva (sadašnja partnerka ili bivša ako ste solo).
kulturicaZamisli seksate se, nikakva "dominacija" znaci 5 puta ti nju pa 5 puta ona tebe da bude na crtu i onda dodjes do vrhunca, stop, zadrzi i ustanes s manirima ko Dzon Kliz, uredno uzmes ubruse poslazes ih naspram nje, kazes joj: Ne gledaj ljubavi, ovo ce biti gadan akt i filmski ga istreses u maramice, urolas sve to, spakujes u kesu, svezes i strcis do kontejnera.
Pa svako ima svoj fazon sta voli sta ne. Ne treba se opterecivati. Meni nisu jasni ti sto insistiraju, nagovaraju. Volis, ne volis. Svet je raznolik.kulturica
sta hvali