STO VISE CRNJAKA!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Difj3A7.jpg

Vode brat i sestra ljubav, kad ona sva u zanosu strasti kaze:
- Joj, bato, ti to bolje radis od tate, a brat ce na to:
- Znam to mi je i mama rekla

Spreme se dva patka pedofila i izađu u grad. Idu tako od kafića do kafića, šetaju ulicom, pa opet gore - dole dok jedan ne zapita:
-"Šta je ovo noćas, zar nećemo da kresnemo nešto?"
- "Dapače!" odgovori drugi!

:rotf:

-Besplatan zivot u Srbiji !
-Kako?!
-I to je moguce:
Prijavis se na "Farmu" tu nadjes ljubav svog zivota i pozoves "48 sati svadba" i eto veselja.Kad dodje vreme,tu je emisija "Sve za bebe" i eto jeftinog rodjenja!
Zatim odes u "Trenutak istine" priznas sve i uzmes lovu,ali,naravno posle "Istine" mora doci do bracne svadje,ali tu je "Bracni sudija" gde se resavaju problemi,u medjuvremenu malo "Menjas zenu" ,sredis kucu sa "Radnom akcijom".
Posle svega toga pomirenje pada u "Sve za ljubav".I na kraju SAHRANA ! E,tu jos nema nijedan sou, ali i sta ce ti, kad si mrtav ne moras nista placati, i to ce neko drugi...

Шета се Хитлер логором и дође до малих Јевреја. Једно дете му приђе и рече:
-Чико,ел ћеш да ме убијеш?
Одговара му Хитлер:
-Ма јок, samo te ложиm.

Dosao Mujo u CIA da se prijavi kao agent na uredno objavljeni konkurs. I nakon niza testova, Mujo upadne medju trojicu finalista, svabu, amerikanca i njegovu malenkost.

Poslijednji test se sadrzi od toga da kandidat udje u sobu gde mu se nalazi tasta, naoruzan mitraljezom i da je ubije. Cilj testa je da se oceni spremnost kandidata da zrtvuje svoje najmilije za posao.

Ulazi nemac, za pet minuta izlazi sa suzama u ocima. Slomljen pada na zemlju i jeca "ja to ne mogu, ona mi je ipak bila kao majka..."

Nakon njega ulazi amerikanac. Izlazi bled, trese se ko siba, i kaze "pokusao sam, stvarno sam pokusao, ali ne znam sta bi mi zena rekla da sazna.... Ja to ne mogu..."

Mujo ulazi. U roku od 2 sekunde nakon ulaza zacuje se rafalna paljba trrrrrrrrrrrrrrr i " TUP, TUP,TUP ". Izlazi Mujo, sav krvav, rascupan i ljut:
"J*bem li im mater, dali mi corke pa sam je moro kundakom dokrajciti..."

Vozili se jevreji koroz Evropu pa tako prolaze kroz Nemačku kad im se pokvari autobus.
Izađe šofer i zakuca na jedna vrata neke stare kuće da potraži pomoć a otvori mu jedna stara baba.
Baba dali biste nam mogli pomoći imam u autobusu 50 jevreja a autobus nam se pokvario.
Pa nebih mogla sinko jer imam samo jedan stari šporet i jednu mikro vele

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back