STO VISE CRNJAKA!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dođe mali Adolf Hitler tati i pita ga: - Tata, tata mogu dobiti malog Židova za svoj deseti rođendan?
- Ma sine, pa ne možeš, još si premlad!
Dođe Adolf za tjedan dana i opet isto, i tako svaki dan ali tata nije htio ni čuti o tome. Dođe Adolfu deseti rođendan, a on sav tužan, no dođe i tata doma s posla i vodi za ruki malog Židova. Kaže on Adolfu:
- Sine, sretan ti rođendan evo ti poklon, mali Židov!
Odvede njega Adolf u svoju sobu i nema njih pol sata, kad silazi Adolf sam dolje i pita tatu:
- Tata, tata znaš kakve oči ima mali židov?
Tata ga pogleda zbunjeno i kaže da nezna. Adolf pokaže dlanove i kaže:
- Evo pa vidi!

165555_488679919513_369831754513_5920407_4647206_n.jpg

Evo jednog crnjaka... Mujo na samrti. Celog zivota cinio grehe, i sad resio da ucini neko dobro delo. I tako, on izadje na ulicu, i vidi da se dete davi u reci. Sta ce, skoci on, izvadi dete, a majka detetova krene da ga ljubi i grli. Onda se okrenu ona detetu i rece: "Adolfe, kazi ciki hvala!"

Horoskop-
Devica (23.avgust – 22.septembar) – Ti si čovek koji je u stanju da nađe ljubav na najneočekivanijim mestima,
ali tvoje posete farmi ovaca, gerontološkom centru i lokalnoj mrtvačnici su već prevršile svaku meru.

-Tata, ja bi da kakim.
-Tatice, meni se stvarno kaki.
-Zar ne možeš malo da sačekaš?
-Ne mogu, tatice stvarno moram.
-Pa baš odmah moraš? Samo malo da sačekaš.
-Ne mogu tatice, stvarno me je sila strašno.
-Dobro, onda ću da ga izvadim!!!

Poreda Hitler djecu u Auschwitzu u jedan red i ide od djeteta do djeteta. Pita prvog: "Koliko imaš godina?", odgovara "Pet!". Drugog: "Koliko ti imaš godina?", odgovara "Šest!". Trećeg: "A koliko ti imaš godina?", odgovara "Šest i pol, uskoro ću sedam". Hitlere dođe "E nećeš, nećeš!"

stoji her Adolf na litici, iza njega red zidova.
kaze prvom: rasiri noge , lijevu nogu naprijed,jedna ruka gore.. sad skoci! i on skoci
drugom: skupi noge savij ih u koljenima , sad skoci.. i ovaj skoci
trecem digni lijevu ruku i skoci. ovaj skoci.
cuje se hitlerova mama:
ajde adolfe kuci rucat,dosta je tetrisa.!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back