Zenama ne zameram nista.Zenski karakter je mnogo snazniji,od naseg muskog.Zene u svom karakteru,imaju mnogo prednosti,koje nas muski,nema.Pre
svega,zene poseduju jednu iskrenost,koja ocarava. Kada zena kaze da voli ! Ona to zaista i misli tako.Zena kada se zaljubi,ona se iskreno zaljubila u "celog'
muskarca.Ona se zaljubila,jednostavno receno,u kompletnu licnost tog muskarca.Ona voli i njegove vrline,i njegove mane.Pored toga,zene ima ju veliku sposobnost
da prastaju mnoge stvari,koje od svog voljenog muskarca,mogu da dozive.Muskarci ustvari i neznaju,sta je to ljubav.Cesto cujem od nekog svog prijatelja,da se
"zaljubio" u neku devojku.Kroz kasniji razgovor,saznam,da ta devojka ima fenomenalne dojke,od kojih mu se muti u glavi.Drugi se opet "zaljubio" u zadnjicu
svoje koleginice sa posla,i ubedjuje me,da je strahovito "zaljubljen".Dakle,muskarci uglavnom glumataju sa tom tako velikom recju,LJUBAV.Muskarci uglavnom
brkaju pojmove.Ako je neki deo tela,na telu devojke,zapao za oko,nekom muskarcu-on kaze:zaljubljen sam do usiju.A u stvari,on zudi da dodje na bilo koji nacin
do ostvarenja svoje namere,da devojku koja mu se fizicki svidja,uvuce u krevet.E tu ja vidim,tu dobru stranu zenskog karaktera.Nikada nisam cuo,da je ijedna
devojka-zena,rekla da se zaljubila u nekog muskarca,zbog toga,sto joj se svideo,neki deo njegovog tela.Ne.Zene kada se zaljube,to je iskreno.Une se zaljube
u tog tog,zbog njegovih sveukupnih osobina,i zbog njegove sveukupne vrednosti.A muskarci ? Danas je "ludo" zaljubljen.Sutra? Cim dobije njene zenske cari....
"servirane" u krevetu,cim se zadovolji....kao siti macak,spreman je da je zaboravi....za uvek !!!