baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
zašto li ti je promaklo, o, Džejn, da budeš?![]()
to vec ne znam:razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zašto li ti je promaklo, o, Džejn, da budeš?![]()
Da, put je jasan, ali kako njime... To je problem. Ni čuvena klin se klinom izbija nije baš primjenjiva. Evo, ovo ti je dobar put: Raspišeš se po foorumima, nailaziš na tuđa mišljenja, savjete, gegove, neozbiljnost... Samo ne znam da li odagnavanje pažnje znači i utihnuće boljke... Hm, da... znači... važno je zanimati se nečim!to mi i jest najteže...![]()
Joj, ozbiljna tema, ozbiljni odgovori, ali ja umirem od smeha svaki put kad vidim ovo "vruća mačka".
Izvini mačko.![]()
Au, vruća mačko, pa kako tebe neko može da ne voli? :-)
Zbog toga sto si takpo bahato saopstila da ti se nije dalo traziti, zasluzila si da ti se zakljuca ovaj topic...
Ali, hajde da ti odgovorim na pitanje...
Ne mozes nikoga da natjeras da te voli...
Sakupi mrvice dostojanstva koje su ti ostale i idi dalje...
i baci se na neki čamčić u profilnoj slici, hazelenooka,uozbilji se:razz:
ne znam je li bio već ovaj topic, pretpostavljam da jest, ali se meni nije dalo tražiti...ops:
dakle, sam naslov Vam sve govori..
situacija je ovakva: ja njega još volim, on je mne volio, ali više ne voli, sad je našao drugu...
što ja sad da radim kad ga tako volim?
nekako mi se čini da štogod da uradim, da činim grešku, da srljam iz gluposti u glupost...![]()
Ako si ti NIŠTA, ja sam Tomica Kruz!e sadbrzo kuckam poruke pa zaboravila da stavim zapetu al tebi nista da promakne:razz:
Nemoj me polivati mostarskim kišama!!zatvarajamo temu!!!
nećemo otttopičariti!!![]()
neću, nego ću te mostarskom burom zaprašiti!Nemoj me polivati mostarskim kišama!!![]()