Што су они тако глупи кад се нађу поред нас?

Poruka
20.095
Што су они (мушкарци) тако глупи кад се нађу поред нас, (овако лепих)​

Сигурно сте доживеле, да када вас, тако ЛЕПЕ, угледају они, поред оних уобичајених појава, (исколачене очи, окретања и гледања за вама, док год сте на видику, ) буде и саплитања, замуцкивања, наглог мењања положаја тела, од увлачења стомака , ма уопше много много тога..

checkingout_1314444696_420x0.jpg

Чини ми се да многи мушкарци пате од привремене (али честе) тупавости, када су у близини лепе жене,..а понеки, када су у близини, уопште жене.
Зашто се и ми не понашамо тако? Морам да признам да се нисам још никада саплела, ушепртљала, када бих угледала доброг дасу,........а тек да сам се окретала за неким. ха...

Што су они тако глупиz:(......

Одговори, попут ( "....са аспекта медицине, науке, разна истраживања...) ме не интересују, него они обични, ваши, лаички. Што се тиче мене, оправдања за овакве глупости нема, јер толико глупе би могле да будемо и ми или се можда варам,............. ако има овако глупих и међу нама :cao:

.

Што су они (мушкарци) тако глупи кад се нађу поред нас, (овако лепих)​

Сигурно сте доживеле, да када вас, тако ЛЕПЕ, угледају они, поред оних уобичајених појава, (исколачене очи, окретања и гледања за вама, док год сте на видику, ) буде и саплитања, замуцкивања, наглог мењања положаја тела, од увлачења стомака , ма уопше много много тога..

checkingout_1314444696_420x0.jpg

Чини ми се да многи мушкарци пате од привремене (али честе) тупавости, када су у близини лепе жене,..а понеки, када су у близини, уопште жене.
Зашто се и ми не понашамо тако? Морам да признам да се нисам још никада саплела, ушепртљала, када бих угледала доброг дасу,........а тек да сам се окретала за неким. ха...

Што су они тако глупиz:(......

Одговори, попут ( "....са аспекта медицине, науке, разна истраживања...) ме не интересују, него они обични, ваши, лаички. Што се тиче мене, оправдања за овакве глупости нема, јер толико глупе би могле да будемо и ми или се можда варам,............. ако има овако глупих и међу нама :cao:

.

Testisi zeno testisi oni su krivi sto se pogubimo tako

Testisi zeno testisi oni su krivi sto se pogubimo tako

Немој те "глупе" одговоре, ..........................(шалим се, .....читај тему до краја, лепо пише:

....Одговори, попут ( "....са аспекта медицине, науке, разна истраживања...) ме не интересују, него они обични, ваши, лаички.

vala od koliko malo materija smo napravljene i dobre smo....

Не веруј у то, јер и то је измислио неки ....тамо мушкарац, чуј,чуј,.... од његовог ребра...:cepanje:.
Па да је тако, не би ходале по земљи него би пузале за њима, к`о за господарима

.

Немој те "глупе" одговоре, ..........................(шалим се, .....читај тему до краја, лепо пише:

Ma kakav medicinski aspek .....kad zinem za nekom znaci napalila me necim na njoj .....testisi se skupe ....misko se probudi ....srce lupa ...mozak stane i eto ti posle mucam ....I TI BI mucala da imas testise :p

Видела сам, како се један даса, који је важио за најнај, у крају, простр`о колико је дуг и широк по поду, када је поред њега наишла једна лепа жена. Ваљда се саплео о сопствене ноге:zcepanje:
Ženo, svetlosti mog života, ognju mojih prepona! Moj greše, dušo moja! Le-pa-že-no! Vrh jezika klizi u četiri koraka niz nepce,
da na četiri kucne o zube. Le. (pa-pa-pa, zam-muckujem) Pa. Že. No.

T R A S!!!

Vi zene ste mnogo nerovoznije u prisustvu vama privlacnog muskarca,samo sto to ispoljavate
na razlicit nacin od muskaraca,poput nesvjesnog igranja sa kosom,pricanja 100 km/h,smijanju na
sve ono sto doticni progovori pa makar to bila i najveca nebuloza,itd itd.Dakle svaka pripadnica
ljepseg pola koja sebi da za pravo da kaze da je hladnokrvna u prisustvu privlacnog muskarca
je ili neiskrena ili gay.Pozz

Не веруј у то, јер и то је измислио неки ....тамо мушкарац, чуј,чуј,.... од његовог ребра...:cepanje:.
Па да је тако, не би ходале по земљи него би пузале за њима, к`о за господарима

.

ma dobro je...yamisli da smo pravljene od nekog drugog dela .....isturenijeg i autonomnijeg sa misljenjem

Back