sto simbolise kad se zena slika sa dva prsta rasirena i ispravljena, a ostatkom prsti

na neobican nacin

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
117
ju savijenim u saku, znaci ovako: simbolise li ako otvor izmedju dvije strane spoljasnje strane pi*ke? ili da simbolise simbol PLAYBOYa: zeca, a ako se odnosi na tog zeca, sta uopste bi znacilo slikati se sa znakom plejbojevog zeca?
5ETHeIs.jpg

Poslednja izmena:
Veoma studiozno oslikano.

kako su neki ljudi glupi
sto je bitno je li studiozno kad je razumljivo, a poenta je da bude razumljivo a ne studiozno

- - - - - - - - - -

14288c0d910d297261240096d7dc7dca.jpg

Ovako nesto?
Ovde to predstavlja oralni seks koji zena prima.
Jel ti prima znacilo "prihvata"? A zasto bi neko slikao neka slikala nesto sto predstavlja oralni seks koji ne prihvata TO JEST SILOVANJE?
a ako ne znaci to nego ovo onda:
a zasto bas oralni seks u kome ona prima, zasto ne onaj u kome se samo ona nabija (A NE PRIma) glavom putem usta na ku*ac a on stoji i ne radi nista?

a mozda i Viktori

al zar se treba backati sa nekim trendovima?
NE MOZE ZNACITI "VIKTORI" (POBJEDA) JER STO JE ONA POBIJEDILA , je li pobijedila zmaja tokom borbe? SVE I AKO JEST POBIJEDILA ZMAJA TOKOM BORBE to ne znaci to, jer ona ne pise ispod slike komentar "pobijeila sam zmaja" (ta koju sam vidio da se tako slika), niti prije toga pise status da je pobijedila zmaja, niti joj se na stranici na fejsbuku gdje svako moze vidjet da se tako slika vide statusi pa se onda ne moze vidjeti status koji opisuje sto je to ona pobijedila
I JER BI SE ONDA I MUSKARCI KAD NESTO POBIJEDE SLIKALI TAKO...
komplikovano je zasto me ovo zanima: treba da oktrijem sto znaci ovo, jer ocu da razumijem postupke jedne zene koja se slika tako a sa kojom ne komuniciram, da bi znao da li me nesto slagala, da bi znao da li da nastavim da komuniciram sa njom, jer komunikaciju mogu nastaviti tek nakon izvinjenja, a njega ne bi uputio ako to sto se slikala tako znaci da me nesto lagala...

Zečeću čavku !
A, more biti i polarni krug...
Uostalom, kako kome.
polarni a ne polnoorganski krug, odnosno njegov otvor?
ti si decko jako naivan, samo se zene slikaju tako a muskarci ne, i kad se slikaju tako na fejsbuk obicno cucnu ili stanu u drugu izazovnu pozu ili u otvorenu maicu
ja nemam naklonost te zene za koju sam jedinu na fejsbuk vidio da se slika tako da mi odgovori zasto se slikala tako, ona nece sa mnom da prica, ali znam da se i zenske koje nisam vidio na fejsbuk pa ne znam kako da dodjem do mogucnosti da njih pitam zasto su se slikale tako slikaju tako

Poslednja izmena:
uz ovakav crtez ne treba tekstualno pojasnjenje ,evo sad ce zene da ti objasne
budi jasniji u vezi toga sto si htio da kazes, jesi to da onaj razmak - rasirenje - izmedju prstiju i to sto kako se ide od vrha prsta prema saci se razmak suzava znaci da to simbolise kako se pi*cka prilagodjava dok u nju ku*ac ulazi tome ku*cu?

Sto i ja mislim da simbolise, ako ne po popularnom misljenju, onda po nesvjesnoj namjeri te koja pravi takve gestove prstima dok se slika i istice to na slici... Da li se mogu prebacivati slike sa fejsbuka da prebacim jednu gdje to V sigurno ne znaci "Victory" (pobjeda) jer tu majka i usvojena kcerka cuce na podu, ne klece nego cuce, stopala su im na zemlji a ne koljena, sto znaci da su time rasirile ono sto kad je skupljeno pomalo smeta da se udje u vaginu, majka u minicu i pognutih ledja, nasmijane obije, da bi se (posto je pogela ledja) stavila u samoponizavajucu, mazohisticku pozu, sto u prevodu znaci: zensku - valjda je svima jasno da su zene velikim dijelom ljubiteljke samoponizavanja. nasminkane su obe i nasmijane i drze se jedna za drugu kao da pokazu "kakve smo mi ribe mi bi voljele da nas neko odjednom dok se diramo"...(zena je luda jer je kcerka mlada)

Poslednja izmena:
Pobjeda nad fašizmom

:manikir:

Peac

Love is in the air

Itd.
Znak italijanske grupe za borbu protiv fasizma (dok je bio musolini italija je bila clan organizacije fasizma u vidu skupa tri fasiticke zemlje: njemacke, italije i zaboravio sam koje jos) i njemacke grupe za borbu protiv fazizma (njemci su ginuli boreci se protiv hitlera u svojoj drzavi, i njegovih pristalica) nije bio taj!

Jedan prenos s koncertnog izvodjenja pjesme koja je za vrijeme hitlera i musolinija bila himna italijasnkog antifasistickog pokreta, iako ne izgleda da je o tome iz naslova jer naslov je "Lijepa, cao", gdje publika pada u trans ali nikakako ni izvodjaci ni publika ne pokazuju taj znak, - to ti dajem kao dokaz da to ne znaci to sto ti pricas
prevod i

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
ju savijenim u saku, znaci ovako: simbolise li ako otvor izmedju dvije strane spoljasnje strane pi*ke? ili da simbolise simbol PLAYBOYa: zeca, a ako se odnosi na tog zeca, sta uopste bi znacilo slikati se sa znakom plejbojevog zeca?
5ETHeIs.jpg

to znači da prima u dvije rupe, u usta i dupe, a ***** ne da, jer se planira udati za muslimana

to znaci da zeli 2 Dicka :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Dosadni ste sa tim pitanjima :aha: pisete i ****** i piccka a nemate Balls da postavite direktno pitanje - sve nesto kao da prvi put cujemo za sex :mrgreen:

- - - - - - - - - -

hoce 2 soma za sex :lol:

- - - - - - - - - -

ili ti porucuje DVOJKA Klinac :malav:

- - - - - - - - - -

mozda porucuje : 2 sata sexa :zper:

Mislim da je to oznaka za Playboy zecice tj javlja da je Slut 4 money <3

Back