Sto se uvek ispostavi..

• Začetnik teme Začetnik teme Navar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mislim da je videti samo dobru stranu stvari podjednako samoobmanjivanje kao i videti samo losu..
ja sam takodje neke od svojih najboljih prijatelja iskopoa medji tim drustvenim tzv sljamom a to su ispali ljudi kojima mnogi ne mogu ni u senku da stanu eto..
medjutim ja nikako ne mou da ceni osobu kija krije svoje mane..jer mane su satavni deo nas.niko nije od njih operisan..niko od nas ne voli svoje mane ..neki ih se stide ali mane ako se saskrivaju i guraju pod tepih mnogo vise uticu na nas zivot od mana koje spremno iznosimo i iza kojih stojimo kao sto i jesu deo nas..i tezimo da ih popravimo onoliko koliko je to u nasoj moci..

глума је и за спољну и унтрашњу употребу
mozda je postalo opsteuvazeno misljenje ili koncept da je najlakse unaprediti sebe ako se unapredi slika o sebi koju ljudi imaju..ai to je samo slika i ma koliko je neko unapredjivao ni za milimetar ne unapredjuje sebe..sta vise..to je put stagnacije..
hrabrst je izgleda postala ..staromodna ideja..danas se ceni fol..sto sam bolji folirant vise me cene u drustvu..:think:
na prste mogu da izbrojim ljude koje poznajem a da oni i zaista imaju hrabrosti pa da se i predstavljaju svetu onakvi kakvi su a ne samo da pricaju o tome ..i to je postao jedan veliki fol..svi pricaju o tome kako treba biti ono sto jesi a onda naidjes na masu onih koji se kriju..

Back