gost 149401
Domaćin
- Poruka
- 3.536
on je ona 
što naravno nije nikakvo opravdanje
za henki penki

što naravno nije nikakvo opravdanje
za henki penki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto je razlog svađa, razislaska nekomunikacija?
S nekim osobama se ne može komunicirati, ne možeš se čak ni posvađati s njima, ili odbijaju svaki vid komunikacije ili te toliko zapanje svojim ponašanjem da zanemiš, ostaneš bez teksta... I onda se zapitaš "što mi je ovo uopšte trebalo u životu". Pa lepo shvatiš da sa takvima nije ni trebalo komunicirati.
Idiotski se čovek oseća kad dospe u situaciju da neko kome se obraća ne želi da ga sasluša, ili sve što joj čovek kaže u najboljoj nameri neka osoba stopostotno pogrešno interpretira u skladu sa svojim zabludama, svojom mržnjom, predrasudama, unapred skrojenim klišeima koji odišu nepoverenjem, neprijateljstvom, nerazumevanjem, neosnovanim do te mere da je bolno biti svedok te zatucanosti... A još kad se radi o osobi koju voliš...![]()
S nekim osobama se ne može komunicirati, ne možeš se čak ni posvađati s njima, ili odbijaju svaki vid komunikacije ili te toliko zapanje svojim ponašanjem da zanemiš, ostaneš bez teksta... I onda se zapitaš "što mi je ovo uopšte trebalo u životu". Pa lepo shvatiš da sa takvima nije ni trebalo komunicirati.
Idiotski se čovek oseća kad dospe u situaciju da neko kome se obraća ne želi da ga sasluša, ili sve što joj čovek kaže u najboljoj nameri neka osoba stopostotno pogrešno interpretira u skladu sa svojim zabludama, svojom mržnjom, predrasudama, unapred skrojenim klišeima koji odišu nepoverenjem, neprijateljstvom, nerazumevanjem, neosnovanim do te mere da je bolno biti svedok te zatucanosti... A još kad se radi o osobi koju voliš...
a ja ću još jednom da te citiramS nekim osobama se ne može komunicirati, ne možeš se čak ni posvađati s njima, ili odbijaju svaki vid komunikacije ili te toliko zapanje svojim ponašanjem da zanemiš, ostaneš bez teksta... I onda se zapitaš "što mi je ovo uopšte trebalo u životu". Pa lepo shvatiš da sa takvima nije ni trebalo komunicirati.
Idiotski se čovek oseća kad dospe u situaciju da neko kome se obraća ne želi da ga sasluša, ili sve što joj čovek kaže u najboljoj nameri neka osoba stopostotno pogrešno interpretira u skladu sa svojim zabludama, svojom mržnjom, predrasudama, unapred skrojenim klišeima koji odišu nepoverenjem, neprijateljstvom, nerazumevanjem, neosnovanim do te mere da je bolno biti svedok te zatucanosti... A još kad se radi o osobi koju voliš...![]()
Eh da, nista lepse od pocetka, udvaranje koje zna da potraje, i ta pocetna erupcija strasti, kad se posle perioda iscekivanja i ispitivanja navali da bi se utolila glad, da bi se ispunile zelje, to uzivanje za koje mislimo da ce biti beskonacno...А уме тако лепо да почне...
Treba je prekinuti, ali jedino ako nas ta zatvorenost partnera pogadja, ako zelimo samo seks, samo fizicki kontakt, ta njegova "ogranicena prisutnost" ne predstavlja smetnju, naprotiv, pozeljno je ne upustati se dublje.... ako jedan od partnera skriva u sebi osecanja i ne zeli da ih deli sa svojim partnerom ( vazi za oba pola podjednako ), onda je ta veza losa i treba je prekinuti...
licno, ne mogu da budem sa nekom ko stalno nesto precutkuje, pa makar to bio i bes ili mrznja...istresi se i bice i tebi i meni lakse..barem znam kako ti je pre svega i sta osecas...ovako samo nagadjam i lupam glavom o zid
Hvala vam devojke, evo podelicu cokoladnu tortu kojom me je pocastila NovaIsta sa svima vama, zvacemo i naseg Brajana Koena.
Eh da, nista lepse od pocetka, udvaranje koje zna da potraje, i ta pocetna erupcija strasti, kad se posle perioda iscekivanja i ispitivanja navali da bi se utolila glad, da bi se ispunile zelje, to uzivanje za koje mislimo da ce biti beskonacno...
Treba je prekinuti, ali jedino ako nas ta zatvorenost partnera pogadja, ako zelimo samo seks, samo fizicki kontakt, ta njegova "ogranicena prisutnost" ne predstavlja smetnju, naprotiv, pozeljno je ne upustati se dublje.
To nagadjanje je nesto najgore sto moze da nas snadje, to je posledica upravo te lose komunikacije o kojoj sam pricao, iz toga mogu da nastanu takvi nesporazumi koji u najgorem slucaju dovode do neprijateljstva medju bivsim partnerima. Porazavajuce je kad dodje do toga da voljenoj osobi ne znas sta da kazes, kad cutis jer se bojis njene reakcije, kad si svestan da mozes da napravis gresku koja ti nece biti tolerisana ako zucnes nesto sto ona nece razumeti onako kako treba. Dotle dovode necija zatvorenost i neiskrenost, tu nema perspektive, kada zavolis takvu osobu spas je ako na vreme prekines vezu, ako je prepoznas i odbranis se pre nego sto te povredi.
nekad odjednom shvatis da pricate razlicite jezike. tu nije pitanje ko je u pravu, tu je pitanje nerazumevanja.
to je sve zbog vavilonske kule.
dok su je gradili da bi disli do boga i pokazali da su opaki.
pa se bog naljutio i poslao mlogo jezika, da biu to bila barijera medju ljudima, kao kazna.
a opet, strane jezike je moguce rastumaciti recnicima i prevodima. ali nerazumevanje unutar istog jezika nema te sile koja moze da rastumaci.