Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Ma što vam je u tom faking Leskovcu ?![]()
Ma zvocalka resila da se uda u kasnim sedamdesetim za paprikara penzioenra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma što vam je u tom faking Leskovcu ?![]()
puca mi klica bre za decka...sudeci po mom avataru,volim da zezam okolinu...![]()
A najcudnije mi je sto i on to sve vidi.
Imam opet drugog poznanika koji je u jos gorojo situaciji, ali on toliko i ne vidi. A ovaj prvi je bas inteligentan i sve vidi.
Umoran sam vise od slusanja, meni sto ne pase odyebem i vozdra.
Ma zvocalka resila da se uda u kasnim sedamdesetim za paprikara penzioenra![]()
U Bobice ja tek sad videla, baš si mu ga dala po dimnom signalu.![]()
Onda je extra tup i na neki bolestan nacin mu to paše. O kakvoj bre inteligenciji pricaš?![]()
Zali mi se poznanik koji je primakao pedestim da ga zena maltretira i da vodi glavnu rec?
Ja mu kazem da mu je najbolje otici od nje, jer se ona nikako ne moze pormeniti, ali on za to nema hrabrosti.
E sad ja se pitam kako ona ima hrabrosti to sve raditi, i ona nema straha njega napustiti. I sad mi nije jasno kako ljudi ne idu zdravom logikom. Ako nju nije strah napustiti mene, sto bi mene bio strah napustiti nju, zar je ona toliko bolja?
Što je u Leskovcu , ponavljam pitanje![]()
Ma šta ‚‚što?‚‚ vidiš da mali kreteniša lupa ko otvoren prozor, e sad da li je to zbog ne spavanja poslepodne ili nedostatka smisla za humor, ne bih da ulazim u to....![]()
Sorry al ja zaista ne znam .
Zali mi se poznanik koji je primakao pedestim da ga zena maltretira i da vodi glavnu rec?
Ja mu kazem da mu je najbolje otici od nje, jer se ona nikako ne moze pormeniti, ali on za to nema hrabrosti.
E sad ja se pitam kako ona ima hrabrosti to sve raditi, i ona nema straha njega napustiti. I sad mi nije jasno kako ljudi ne idu zdravom logikom. Ako nju nije strah napustiti mene, sto bi mene bio strah napustiti nju, zar je ona toliko bolja?