sto pre to bolje

milkokv

Ističe se
Poruka
2.805
ja mislim da u vecini slucajeva treba krenuti sa seksom sto pre kada sa nekim stupimo u vezu iz razloga sto, makar kod mene, kada upoznam devojku i ona mi se svidi fizicki, znaci da bi u tom trenutku sex bio dobar ali ako bolje upoznate tu osobu i otkrijete mane spasce vam zelja za sexom.docice do sexa i posle cete da pobegnete glavom bez obzira.jel vam se desilo to nekad.meni se desilo da mi se devojka u pocetku svidja, ne bas nesto posebno ali mi se dopadala i sta se desilo.dosla je kod mene i rekla mi je da je dobila ali smo krenuli da se ljubimo i tako to, onda sam ja poceo da je skidam i provalio da ona ispod dzempera ima jedan tanak bluzon i ispod toga jos dve majce pa ispod toga neko cudo od cipke koje je u sklopu sa gacama,jednom recju bila je totalno kretenski obucena.kaze da je zimogrozljiva...sada je meni zelja skroz splasnula i to je bzv.na sta ste vi naletali u pocetku veze sto se tih mana i negativnih stvari tice i kako je to uticalo na vas

Poslednja izmena:
Pa ok, tvoj primer je malo ekstreman iz ok poente izvucen. Nije htela sex isto vece ili je zaista dobila, pa se zabarikidirala maksimalno u slucaju da ti navalis. Ono sto je bolje je da ima sex pre nego on skapira da vuce na onu stranu da nece da ima sex pre nego se uveri da je ozbiljno i sl. E tada mi prestaje biti privlacna uopste, i nekako mi ispada slika o njoj kao o nekoj koki sto se vec namestila da snese jaja...A sada domah sex, pa moze ako se desi to da se brzo upoznamo i da se izgradi taj odnos...sto da ne. Ali da je cekam nesto nedeljama, vidjamo se i sl, meni to postaje smor...

То је једна заблуда :)
Зашто желиш одма да јој га мунеш?! играј се мало...гледај је похотно,па је олади...па оно као продај јој приче како нисмо сви исти...ово оно...а секс треба бити спонтан...а не форсиран,према томе...

Pa ok, tvoj primer je malo ekstreman iz ok poente izvucen. Nije htela sex isto vece ili je zaista dobila, pa se zabarikidirala maksimalno u slucaju da ti navalis. Ono sto je bolje je da ima sex pre nego on skapira da vuce na onu stranu da nece da ima sex pre nego se uveri da je ozbiljno i sl. E tada mi prestaje biti privlacna uopste, i nekako mi ispada slika o njoj kao o nekoj koki sto se vec namestila da snese jaja...A sada domah sex, pa moze ako se desi to da se brzo upoznamo i da se izgradi taj odnos...sto da ne. Ali da je cekam nesto nedeljama, vidjamo se i sl, meni to postaje smor...
malo te slabo razumem sem ovog na kraju da ne treba cekati dugo bas iz razloga sto mozes da se razocaras i da to unisti zelju

То је једна заблуда :)
Зашто желиш одма да јој га мунеш?! играј се мало...гледај је похотно,па је олади...па оно као продај јој приче како нисмо сви исти...ово оно...а секс треба бити спонтан...а не форсиран,према томе...

pa u pravu si...

Da to, i mozes se razocarati i u samu cinjenicu da ti je udarala ceznju. Neki muskarci se pale na to, a nekima je to zapravo off.

meni je off, ne volim te igre.sto pre mi da vise cu da je volim i postujem.kad mi devojka odmah da, ja na nju gledam kao na spasioca.a na one koje me zezaju na njih gledam kao na pokvarene ustve i seljanke sto se femkaju.

Pa bilo je, primis se na nekog a ono on ispolji neke osobine koje ti se ne svidjaju. Na primer, deluje sasvim ok, a onda odjednom u razgovoru pocne da ubacuje neke sovinisticke/rasisticke komentare tipa "sve X treba ubiti"... Tu se samo okrenes i odes.

Sto se tice seksualnih stvari, ma ne znam, evo recimo ako ima mnogo dlakave grudi a to se nije videlo jer je nosio kosulju. Mada, sta ces, nije momak kriv zbog toga, a ako je dlakav, bolje da bude takav nego da se brije.

E, da, ima jos jedna stvar, nije se bas meni desila ali cula sam, sve bude ok, i onda on nece da koristi kondom (a niste u vezi 2 godine i niste prvi jedno drugom).To bi znalo da mi ubije zelju onako, odma.

Ili ako ukljuci da gleda Ligu Sampinjona u sred seksa. Tako nesto.

meni je off, ne volim te igre.sto pre mi da vise cu da je volim i postujem.

kad mi devojka odmah da, ja na nju gledam kao na spasioca.a na one koje me zezaju na njih gledam kao na pokvarene ustve i seljanke sto se femkaju.
:rotf:
Koje dno moraš da budeš da ženu smatraš spasiocem jer ti je odmah dala. O zemljo otvori se.

Reč: DATI te odmah i momentalno diksvalifikuje kao iskrenog.

meni je off, ne volim te igre.sto pre mi da vise cu da je volim i postujem.kad mi devojka odmah da, ja na nju gledam kao na spasioca.a na one koje me zezaju na njih gledam kao na pokvarene ustve i seljanke sto se femkaju.

Samo se pazi, a i tu cela igra pocinje, ako nanjusi da si ocajan za sexom, tek tada ti nece dati. Tako da ipak moraces da glumis neku uzdrzanost, ako nista sebe radi.A i s druge strane kada bolje razmislis, nije ona, a ni jedna toliko posebna da mora da ima sex sa tobom. Tako da sto si opusteniji prema tome, bolje je, a da jeste truba to neko femkanje..ali sta ces, dozvolis do neke granice naravno i move on. Uostalom ne zelis da se osetis kao Tuto kojeg navlace pikanom na neko gej drugarstvo...i da te pokazuje drugaricama dok je drzis za ruku bas tu u prolazu gde se bas slucajno nasle...

Pa bilo je, primis se na nekog a ono on ispolji neke osobine koje ti se ne svidjaju. Na primer, deluje sasvim ok, a onda odjednom u razgovoru pocne da ubacuje neke sovinisticke/rasisticke komentare tipa "sve X treba ubiti"... Tu se samo okrenes i odes.

Sto se tice seksualnih stvari, ma ne znam, evo recimo ako ima mnogo dlakave grudi a to se nije videlo jer je nosio kosulju. Mada, sta ces, nije momak kriv zbog toga, a ako je dlakav, bolje da bude takav nego da se brije.

E, da, ima jos jedna stvar, nije se bas meni desila ali cula sam, sve bude ok, i onda on nece da koristi kondom (a niste u vezi 2 godine i niste prvi jedno drugom).To bi znalo da mi ubije zelju onako, odma.

Ili ako ukljuci da gleda Ligu Sampinjona u sred seksa. Tako nesto.

bravoooo.to sam hteo da cujem.zar je moguce da je toliko glup da prica takve stvari devojci pred kojom treba da ostavi dobar utisak :D

Back