Što niste podneli ostavke kad se desio masakr u Jabukovcu, Velikoj Ivanči? Vučić o licemernim potezima opozicije

Mr.Atom

Domaćin
Banovan
Poruka
3.993

ŠTO NISTE PODNELI OSTAVKE KAD SE DESIO MASAKR U JABUKOVCU, VELIKOJ IVANČI? Vučić o licemernim potezima opozicije​

Novosti onlajn

08. 05. 2023. u 07:37

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostujući u Dnevniku RTS upitao je da li je neko organizovao demonstracije kada su se desila masovna ubistva u Leskovcu, Jabukovcu, Velikoj Ivanči...

Kako kaže, kada su se dešavali ranije masovni zločini u Srbiji, niko zbog toga nije organizovao masovne demonstracije.

- Govorite o ostavkama, pa što niste podneli ostavke kao gradonačelnici 2013. godine, kada se to dogodilo u Beogradu. Što niste podneli u Negotinu, bilo gde? Nije vas interesovalo. Izmišljali ste u prethodna tri dana - direktorka škole majka kriminalca iz Vračarske grupe. A šta vi hoćete da mi kao država radimo? Da maltretiramo majke ili očeve što su im deca ovakva ili onakva. Ta direktorka je postavljena 2004. godine, šta je trebalo, da kažemo "tvoje dete je ovakvo ili onakvo, skloni se". I šta, sad je i direktorka kriva? Videćete sutra uveče i dodatne političke mere koje se tiču do Vlade, do svega.

- To pozivanje na protest to se ne radi nigde u svetu. Razmislite šta ćemo u budućnosti da imamo kada desi neka tragedija. Unosi se potpuni haos u zemlju zato što to neko neodgovoran ili nesposoban da ponudi bilo kakvo rešenje u ovoj situaciji. Danas iz jedne stranke kažu nije bilo policije, a onda šef te žene kaže "mi nećemo policiju u školama i na ulicama". A šta je onda ono što hoćete? Nije problem, udarajte po političarima, ja sam izdržao preko 1000 dana pod demonstracijama. To što radite je veoma loše i štetno za zemlju. To se ne radi u ovakvim situacijama, to nikakvog smisla nema. To je uvreda za žrtve, za sve.

- Još nisu sahranili decu, neki su počeli da govore da neko treba da se skloni da bi došli oni. A da ne pričamo o tome da o nasilju govore oni koji su nasilje sprovodili.

Kako kaže, nadležni će razmatrati o rijalitijima, ali onda ista pravila moraju važiti za sve.

- Ja mislim da je taj rijaliti grozan, sve najgore mislim o njemu, kao što mislim da je grozan onaj na Novoj S. Samo ne možete da kažete ovaj jedan da, drugi ne. Hoćemo li da ukinemo "Klan", "Munje", "Skarfejs", nemam problem sa tim, ali gde je granica? "Vidimo se u čitulji" sto puta gledaniji od svakog rijalitija. Ako stvarno mislite da je to veći problem - razgovaraćemo kao društvo, rešavaćemo. Da li ste videli koliko ima na mrežama sadržaja sa milionima pregleda neko ko poziva da treba da budu ubijeni hejteri. I ubica je bio pratilac tog jednog - da li odmah treba da ga uhapsimo i da ga osudimo na 15 godina zatvora. Ovaj mali da ga je pratio, pokazaću to. Da ukinemo društvene mreže, da ukinemo sve, gde je onda granica? To je traženje lajbnicovog dovoljnog razloga kod ljudi koji nisu u stanju da budu dovoljno fer prema sebi i svom okruženju i reći da su ovo stvari užasne i da u njima obično nema krivca. Niste u stanju ni da žalite za bilo kim - već uvek "a ko je kriv". To smo imali i oko helikoptera, jer smo hteli da spasimo jednu bebu.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...&ayu_origin=26&ayu_widget=34&ayu_post=1081821

Upravo radi sve ono za šta optužuje opoziciju koju je sam stvorio.

ŠTO NISTE PODNELI OSTAVKE KAD SE DESIO MASAKR U JABUKOVCU, VELIKOJ IVANČI? Vučić o licemernim potezima opozicije​

Novosti onlajn

08. 05. 2023. u 07:37

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostujući u Dnevniku RTS upitao je da li je neko organizovao demonstracije kada su se desila masovna ubistva u Leskovcu, Jabukovcu, Velikoj Ivanči...

Kako kaže, kada su se dešavali ranije masovni zločini u Srbiji, niko zbog toga nije organizovao masovne demonstracije.

- Govorite o ostavkama, pa što niste podneli ostavke kao gradonačelnici 2013. godine, kada se to dogodilo u Beogradu. Što niste podneli u Negotinu, bilo gde? Nije vas interesovalo. Izmišljali ste u prethodna tri dana - direktorka škole majka kriminalca iz Vračarske grupe. A šta vi hoćete da mi kao država radimo? Da maltretiramo majke ili očeve što su im deca ovakva ili onakva. Ta direktorka je postavljena 2004. godine, šta je trebalo, da kažemo "tvoje dete je ovakvo ili onakvo, skloni se". I šta, sad je i direktorka kriva? Videćete sutra uveče i dodatne političke mere koje se tiču do Vlade, do svega.

- To pozivanje na protest to se ne radi nigde u svetu. Razmislite šta ćemo u budućnosti da imamo kada desi neka tragedija. Unosi se potpuni haos u zemlju zato što to neko neodgovoran ili nesposoban da ponudi bilo kakvo rešenje u ovoj situaciji. Danas iz jedne stranke kažu nije bilo policije, a onda šef te žene kaže "mi nećemo policiju u školama i na ulicama". A šta je onda ono što hoćete? Nije problem, udarajte po političarima, ja sam izdržao preko 1000 dana pod demonstracijama. To što radite je veoma loše i štetno za zemlju. To se ne radi u ovakvim situacijama, to nikakvog smisla nema. To je uvreda za žrtve, za sve.

- Još nisu sahranili decu, neki su počeli da govore da neko treba da se skloni da bi došli oni. A da ne pričamo o tome da o nasilju govore oni koji su nasilje sprovodili.

Kako kaže, nadležni će razmatrati o rijalitijima, ali onda ista pravila moraju važiti za sve.

- Ja mislim da je taj rijaliti grozan, sve najgore mislim o njemu, kao što mislim da je grozan onaj na Novoj S. Samo ne možete da kažete ovaj jedan da, drugi ne. Hoćemo li da ukinemo "Klan", "Munje", "Skarfejs", nemam problem sa tim, ali gde je granica? "Vidimo se u čitulji" sto puta gledaniji od svakog rijalitija. Ako stvarno mislite da je to veći problem - razgovaraćemo kao društvo, rešavaćemo. Da li ste videli koliko ima na mrežama sadržaja sa milionima pregleda neko ko poziva da treba da budu ubijeni hejteri. I ubica je bio pratilac tog jednog - da li odmah treba da ga uhapsimo i da ga osudimo na 15 godina zatvora. Ovaj mali da ga je pratio, pokazaću to. Da ukinemo društvene mreže, da ukinemo sve, gde je onda granica? To je traženje lajbnicovog dovoljnog razloga kod ljudi koji nisu u stanju da budu dovoljno fer prema sebi i svom okruženju i reći da su ovo stvari užasne i da u njima obično nema krivca. Niste u stanju ni da žalite za bilo kim - već uvek "a ko je kriv". To smo imali i oko helikoptera, jer smo hteli da spasimo jednu bebu.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...&ayu_origin=26&ayu_widget=34&ayu_post=1081821

Upravo radi sve ono za šta optužuje opoziciju koju je sam stvorio.
stvar je u tome da dosmanlije pored svih svojih mana nisu širile agresivnost, mržnju i prezir prema političkim protivnicima i nisu patili od preterane egomanije koju bi širile na svoje podanike. Zato je on odgovoran za atmosferu u društvu koja je dovela do ovih nesrećnih događaja a oni nisu. Kad će već jednom da preuzme odgovornost za to da svojim nastupima utiče na ljude i da treba dobro da pazi šta priča? Kad će prestati da glumi savršenstvo bez greške i prihvati da je samo čovek i da ima pravo da pogreši ali i dužnost da ispravlja greške u svojim nastupima?

Nije poenta da se daju ostavke ako nisi odgovoran, kao sto nisu bile odgovorne dosmanlije jer je ovo nesrecan slucaj. Problem kod Vucica je taj sto on prvi i njegovi satrapi AGRESIVNO, MONSTRUOZNO napadaju sve koji ne misle kao oni, crtaju mete, pravdaju svoje kumove, svoje Mitrovice kad pocine zlocine, sto demokrate nisu radile, i naravno medijska sfera pod uticajem AV i rijalitija.

E sad majstore kusaj ono sto si sam pravio, APSOLUTNA VLAST APSOLUTNA ODGOVORNOST!

Ozbiljna sramota je sto sem Ruzica i Grujicic, niko iz VLADE NIJE OTISAO DA SE UPISE U KNJIGU ZALOSTI I ZAPALI SVECE, NARAVNO NI VUCIC!

Cega se plase? Naroda koji ih "voli"?
zato što žive u mehuru svoje savršenosti, bezgrešnosti i lažne pozitivnosti fiktivnog sveta zlatnog doba Srbije koji su sagradili u svojim glavama...ne žele dodir sa realnošću u kojoj su odgovorni za nešto što nije dobro i savršeno.....

Sta pa to treba da mu znaci?Prethodna vlast nije nista preduzimala zasto mora ova.Kakvo je to opravdanje?Sve su to ista govfna,samo im je vlast prioritet koja donosi lep i lagodan zivot njima,njihovim porodicama bez znoja i muke.Neko je lud ja nisam.
Kad je dolazio na vlast i prvih godina je govorio necemo da budemo kao zuti lopovi, ugasicemo rotacije i uzeti kola (a ono sad deca funkcionera imaju sluzbena auta), ja provereno znam da cerka Darije Kisic posto je znam ima vozaca i kola, pa vi vidite.

Kad je dolazio na vlast i prvih godina je govorio necemo da budemo kao zuti lopovi, ugasicemo rotacije i uzeti kola (a ono sad deca funkcionera imaju sluzbena auta), ja provereno znam da cerka Darije Kisic posto je znam ima vozaca i kola, pa vi vidite.
Sve mi je poznato ali ako i treba jebati ovaj glupi narod.Das mu 20 eura free,besplatnu voznju i budjav sendvic ima da seni pred tobom.Tesko da se ovaj narod oporavi za buducih pet vekova.

Слажем се. Зашто је Ружић ни крив ни дужан поднео оставку?
verovatno je nateran na to...a nije tačno da nije ni kriv ni dužan...nije iskoristio priliku da pretvori škole u vaspitnu instituciju koja uči decu pre svega da budu ljudi, da misle svojom glavom i da imaju empatiju prema drugim ljudima....pitanje je zašto tako važna funkcija presudna za budućnost zemlje Vučiću služi kao kusur spsu za podršku na predsedničkim izborima umesto da se tu postavi neko ko bi bio u stanju da izvede reformu školstva koja će davati bolje i kvalitetnije ljude?

Vracaju se siptari iz Engleske a ovaj hoce da razoruzava narod.

Screen Shot 2023-05-08 at 5.25.35 PM.png

Везано за Ружића, сећате ли се да је добивши министарство просвете у првој "Чалетовој" Влади био разочаран јер то није било оно што је он хтео. Рекао бих да га посао није претерано интересовао.

Jel poceo da se busa u pilece grudi?
Direktorka jeste majka kriminalca i sta cemo sad?
Direktorka daje ostavku, iz dva razloga:
1. Čista moralna gesta
2. Zašto roditelj ne bi bio odgovoran za ponašanje svojih potomaka, samo zato jer je punoljetan? Vaspitala si kriminalca i ne možeš biti diektorka.

Back