sto mi ne citas misli?obaveza svakog muskarcaXD

Имаш крајње болесне погледе на жене, не ваља ти то. Зато и кажем да мењаш друштво.

koje drustvo da menjam? mislim sad zalazimo u privatnu prepisku al nema veze..svugde sam video samo iste takve..vrlo bih se obradovao da vidim neku koja se ne uklapa u profil..mislim pozitivno iznenadjen.
svudge su ta ista pravila i obrasci u zenskim ponasnjaima I razmisljanjima..bilo u krusevcu bilo beogradu bilo nisu bilo na kopaoniku..razlike koje sam uspevao da primetim su iskljucivo kozmeticke prirode..neke su bolje emancipicovane tj namudjene..
na kopaoniku jos nisam video nekog lika koji vozi dzipa a da pored njega nije neka "dama"

ja pricam realno...znam da se vama zenama ne svidja to sto ja pricam ..al to je jednostavno tako..isto predstavu dele mnogi drugi muskarci samo se ne izrazavaju na isti nacin kao ja.cak I ovde na forumu.al zapazili su iste pojave ista obrasce u zenema ko ja

Јефтиних жена је увек било и биће. Ти на основу тога правиш образац за цео женски род. Мора да си тежак клинац.

sve su zene jeftine..ako se ima prava valuta kojom se ona pojedinacno kupuje..
cinjenica ..svaka zena ma sta ona o sebi mislila da vredi za nekoga je jeftina...neko ima tu monetu

I sad idemo u potvrdjivanje mojih teza..ja tebe nisam vredjao niti omalovazavao a ti mene vec nekoliko postova u nazad..prvo moje razmisljnje je bolesno pa sad da sam neki tezak klinac?
ako si se pronasla u mojim opisima zao mi je ali ti nisam ja kriv..sama si kriva..izadji iz opsia ..budi bolja od toga..pokazi da si bolja od toga..jer svaka budala misli da jeste bolja..I to I jeste jedan od glavnih odlika budala..misljenje ko dope svako ga ima..validno misljenje..ima svaki milioniti covek na planeti..ili redje..

ja samo lupam gluposti sta cu kad sam tezak klinac koji bolesno razmislja:zimag:

cinjenica ..svaka zena ma sta ona o sebi mislila da vredi za nekoga je jeftina...neko ima tu monetu

I sad idemo u potvrdjivanje mojih teza..ja tebe nisam vredjao niti omalovazavao a ti mene vec nekoliko postova u nazad..prvo moje razmisljnje je bolesno pa sad da sam neki tezak klinac?
ako si se pronasla u mojim opisima zao mi je ali ti nisam ja kriv..sama si kriva..izadji iz opsia ..budi bolja od toga..pokazi da si bolja od toga..jer svaka budala misli da jeste bolja..I to I jeste jedan od glavnih odlika budala..misljenje ko dope svako ga ima..validno misljenje..ima svaki milioniti covek na planeti..ili redje..

ja samo lupam gluposti sta cu kad sam tezak klinac koji bolesno razmislja:zimag:

Клинац и то уображени. Неоправдано, наравно.

Mali ne tandaraj. Niko ozbiljan nece citati tvoj tekst dalje od prve recenice.

Sta mislite o zeni koja je s nekim cisto radi osecaja materijalne sigurnosti? Znam jednu koja je strasno nezadovoljna vezom, odnosom prema njoj, kolicinom seksa itd. Tvrdi da nije nasla boljeg dosad jer bi inace raskinula. Taj decko sasvim slucajno vozi bmw m6, 450 konja ili tako nesto koji kosta ko lepa porodicna kuca. Ona tvrdi da ipak nije sponzorusa.

Veoma zanimljivo bi bilo cuti kako ti znas sve ove intimne detalje...

Naravno da razlike postoje, nema tu sta.. Intelektualno poklapanje je osnova za podrsku, razumevanje, slicne ciljeve, mozda i preduslov za slicna zivotna iskustva itd ali ni ono samo nije dovoljno da veza opstane... Ljubav sama po sebi je nestabilna i izlozena razlicitim testovima, a brak iz dogovora prakticno ima bolje sanse da duze opstane, jer u njemu nema - ljubavi. Dokaz za ove razlike o kojima pricamo su i predbracni ugovori koji ce vrlo verovatno postati sasvim normalna stvar.
to onda nije brak,tj ne ispunjava osnovne uslove jedne zajednice m/z a to je prvo ljubav....

nema sta da se doda vise to je to

nisam citao, inace sto se tice tvog pitanja " koliko cesto imate problema da drugi ljudi od vas ocekuju da pretpostavite sta zele bez da vam kazu?"
nemam pojma, mislim da je u danasnjem zivotu jako tesko, medjuljudski odnsi su postali cudni, pogotovu veze, ljudi ocekuju svasta od tebe, bez da ti nesto kazu
ono ko neko dete, secam se, dok je sin bio mali, terali smo ga na WC, kad je poceo da cupka...dugo vremena dok on sam nije reko "vi uvek znate kad ja moram na WC"
kad bi tako bilo i sa odraslim da znas sta misle ocekuju, bilo bi mnogo lakse, al nije
samo je problem kad ih pitas, zatrazis objasnjenje a taj neko nece, nije sposoban ni da ti kaze
jos ako izigrava psihologa da te nekim metodama vaspitava, a nije kompetentan, ni ne shvati kolko moze da te poremeti
al to je, ne znas sta se u tim glavama dogadja, moja baba je imala njenu izreku "ko zna sinko sta je na/u njihovom glavama koje muke imaju sta im se srusilo nad glavom"
al ako je to tvoja voljena osoba do koga ti je stvarno stalo, bude ti mnogo tesko, ponekad zna to da te unisti skroz, a oni nisu ni svesni toga, jos gore ako im je sve jedno
pa uglavnom nece jer ocekuju da ih do sad vec znas...tj misle se da ti nije stalo,a ustvari retko ce zena da pomisli e on ne razmislja na isi nacin ko ja i ne analizira toliko z:mrgreen:
problem je sto ljudi ocekuju da dr misle ko oni...

mislim da je problem u rasudjivanju I zauzimanju stavova..
kod muskih rasudjivanje mahom tece u smeru ..dobro je..znaci lepo je ..znaci svidja mi se..kod zenski ide u suprotnom smeru..svidja mi se..znaci lepo je ..znaci dobro je..
kod muskih su stavovi obicno izgradjeni..dok kod zenskih se stavovi zasnivaju na trenutnom raspolozenju tj proces izgradjivanja stava gotovo da ne postoji..
auuuuu:lol:

Idealan muškarac
- ne puši
- ne pije
- ne gleda druge ženske
- sve sluša ženu

- samo...
ne postoji takav
ja da navatam prikana i da svaki put kad prodje neka teta sa sasima on nijedanput ne pogleda ja bi se zabrinula da nije gej:rotf:
realno u prisustvu decka/devojke,muza/zene ne komentarise se pripadnik suprotnog pola(dobro moze ponekad ako je vau vau)iz postovanja,al niko ne ocekuje da muzkarac nema nikakvu reakciju nikaaad..msm to nije prirodno...
i ne do ti bog da slusa sve sto kaze zena,ja ne znam koja bi to htela(moze ida se zezaju,ali ozbiljno pa to ti je sistem robovsko/papucarski)
znaci los ti je spisak:lol:

Sta mislite o zeni koja je s nekim cisto radi osecaja materijalne sigurnosti? Znam jednu koja je strasno nezadovoljna vezom, odnosom prema njoj, kolicinom seksa itd. Tvrdi da nije nasla boljeg dosad jer bi inace raskinula. Taj decko sasvim slucajno vozi bmw m6, 450 konja ili tako nesto koji kosta ko lepa porodicna kuca. Ona tvrdi da ipak nije sponzorusa.
e ti su mi nagori sto drugom trose dane dok ne nadju bolje...
ako je s njim iz navike a planira da ga pedalira prvom prilikom onda je kre ten, a ako je zbog para onda treba da otvori recnik i procite sta pise pod sponzorusa....
https://sh.wikipedia.org/wiki/Sponzoruša
Sponzoruša je, u pravilu pežorativan, izraz koji opisuje ženu koja kao ljubavnica ili djevojka održava vezu sa nekim, obično starijim, muškarcem, a pri čemu joj je glavni motiv novac, materijalna sigurnost i/li luksuz koji joj pruža muškarac. Muškarac se u takvom odnosu naziva sponzor. Ponekad se u širem smislu koristi i za mlade žene koje se iz istih motiva nalaze u braku sa starijim muškarcima.
Izraz se prvi put pojavio 1990-ih u beogradskom žargonu kako bi opisao žene koje su se u javnosti pojavljivale kao pratilje pripadnika nove skorojevićevske elite naglo obogaćene u kaosu ratova i postkomunističke tranzicije. Izraz je vrlo brzo stekao popularnost i izvan granica Srbije te se danas naširoko koristi u većini zemalja bivše Jugoslavije.

moj pojam savremene zene je stecen posmatranjemmsvih sfera koje sam mogao da posmatram..savremena zena ce biti sa muskarcem sve dok joj muskarac pruza ono sto ona oce od njega..**** moze da nadje bilo gde i to nije u pitanju vec pare drustveni status a narocito stit od posledica..
nije isto upstiti se u biznis i zaradjivati pare kad je lakse I sigurnije uvatiti budali koji se upustio u bizMis I pravi pare I kriti se iza njega zar ne? nema rizika ako on omane i propadne tu je razvod braka..ovo ono..vise nije muskarac njenog zivota vec muska svinj akoja ju je godinama omalovazavala kinjila maltretirala i sikanirala..he he..jel sam nesto ispustio..a da alimmentacija je obavezna..
prvo imas ovakvih zena,al to je manjina,i isto bi bilo ko kad bi proglasavali sve muzkarce najgorim jer manjina nece da izdrzava dete,jer tamo neki tuce zenu,ili je pijandura,jelte svi su takvi...sto volim generalizacije na netu pa omiljene su mi:zcool:
a drugo zamili recimo situaciju da musko izubi posao ona samo radi i on postane nadrndan,poludepresivan,i tako vec prodje godina,dve i sve je gori i nece da se menja...i po klasicnom muskom stavu mora automatski da je zbog para(ne kazem da nema toga ima,ali msm da muskarci(a i zene za dr stavri) cesto traze problem u drugima a ne u sebi)

:roll:

Mali ne tandaraj. Niko ozbiljan nece citati tvoj tekst dalje od prve recenice.
:ok:

Poslednja izmena:
pa uglavnom nece jer ocekuju da ih do sad vec znas...tj misle se da ti nije stalo,a ustvari retko ce zena da pomisli e on ne razmislja na isi nacin ko ja i ne analizira toliko
problem je sto ljudi ocekuju da dr misle ko oni...

nisam siguran dal sam razumeo kako misle da ti nije stalo a onda nece da pomisle da ne razmiljas ko one?

zasto ocekivati, mozes da se ponadas da imate iste ciljeve, a da ocekujem da misli ko ja?

reko neko mudar, tadmo de dvoje isto misle jedan od njih ne misli

nisam siguran dal sam razumeo kako misle da ti nije stalo a onda nece da pomisle da ne razmiljas ko one?

zasto ocekivati, mozes da se ponadas da imate iste ciljeve, a da ocekujem da misli ko ja?

reko neko mudar, tadmo de dvoje isto misle jedan od njih ne misli

mislila sam ovako:zena recimo vise vremena provodi analiziajuci tvoje ponasanje i onda ona recimo zna kad cutis i nervozan si da te nepita i da te ne dira itd,tj vesta je u neverbalnoj komunikaciji..
e sad ona je takva i ocekuje da ti obracas paznju u istoj kolicini kao ona,a ako to ne cinis postoje dve opcije:
da ti nije stalo ili da si glup..glup nisi onda znaci dolazimo do zakljucka da ti nije stalo inace bi razumeo zasto je ljuta na tebe...tako moze razmisljati neka zena(koja mozda preterujez:mrgreen:)

a u reali muskarci nisu tolike empate(razmisljaju kako se ko oseca itd..) i emotivnu inteligenciju ako je imaju ne kombinuju je sa koncentracijom na zensko blebetanje:lol:
i ne posvecuju toliko energije razmisljajuci ko sta i kako razmislja,sto naravno ne znaci da mu nije stalo,vec samo da nece opaziti neke stvari...

ko sto rekoh ne kazem da je problem u muskarcima(mozda i jeste u nekimXD) posto mislim da dobar deo kad upozna zenu i provede bar godinu dana sa njom nauci i kako ona dise i da joj zavrsi recenicu,

vec vise u zenama jer ponekad preteruju jer postoje normalna ocekivanja a postoje ooooooooooooooooocekivanja:lol:

Back