Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
Pogledajte prilog 368753

koliko cesto imate problema da drugi ljudi od vas ocekuju da pretpostavite sta zele bez da vam kazu?
zasto je ovaj problem vise vezan za zene?pa n kraju muskarac izvuce deblji kraj?
jel zato sto zene provode vise vremena analizirajuci tudje ponasanje nego muskarci pa ocekuju od njih da se isto ponasaju
i da im citaju misli
i da za to odvoje istu kolicinu vremena i paznje ko zene?
jel to neki raskolak u razvoju m/ž mozga
i jel ste imali slicna iskustva gde ste zamerali ili vam je bilo zamerano....?
eto ja sam se skoro zalila na ovakve tripove kod drugih dok nisam uhvatila sebe da sam tuzna sto drugarica nije skontala nesto
tj sto bi morala da joj crtam,sto opet bi i realnotrebalo da uradim ako zelim,al ja bi radije da ona shvati sama,sad moji razlozi su jer ne bi da otkivam slabosti(sto je opet moj problem jer tesko ce da zna sta mi znaci ako ne kazem,al opet ljudi postavljaju ocekivanja po sebi a i svako je drugaciji)...
al kontam da je u onom klasicnom musko zenskom odnosu problem sto zena misli:
ako me voli on ce da se to da uradi:
jer ocekuj da on obraca paznju na nju
i posvecuje istu kolicinu vremena analizirajuci njeno ponasanje i emocije koliko ona posveti njemu..
i ako se ponasa drugacije onda je u fazonu njemu nije stalo..
a muskarci uglavnom nisu tako nijansirani...
on ce biti u fazonu sve je ok dok ne skonta da je zena nadrndana,
onda ce bizi u fazonu sto si takva a ona ce da cuti icekivajuci ponasanje koje bi je zadovoljilo
dok na kraju ne pukne i izrecituje sta je nervira..

i onda ce biti sto mi nisi rekla?
sto nisi sam zakljucio?
zato sto nisam telepata..
sta jer nemas mozak ili te bas briga?
e sad dodjosmo do te kljucne tacke:
da li muskarci jednostavnija bica(NE u smislu da su glupi) ili zene mnogo komlikovane,
da li je kod zena jaca emotivna inteligencija ili preteruju,
i kada je ispravno ljutiti se zbog neceg (ne)uradjenog
tj koja su normalna ocekivanja?
*ovo da zene vise analiziraju je moje neko misljenje al naravno mozda gresim....

koliko cesto imate problema da drugi ljudi od vas ocekuju da pretpostavite sta zele bez da vam kazu?
zasto je ovaj problem vise vezan za zene?pa n kraju muskarac izvuce deblji kraj?

jel zato sto zene provode vise vremena analizirajuci tudje ponasanje nego muskarci pa ocekuju od njih da se isto ponasaju
i da im citaju misli

jel to neki raskolak u razvoju m/ž mozga

eto ja sam se skoro zalila na ovakve tripove kod drugih dok nisam uhvatila sebe da sam tuzna sto drugarica nije skontala nesto

al kontam da je u onom klasicnom musko zenskom odnosu problem sto zena misli:
ako me voli on ce da se to da uradi:
jer ocekuj da on obraca paznju na nju
i posvecuje istu kolicinu vremena analizirajuci njeno ponasanje i emocije koliko ona posveti njemu..
i ako se ponasa drugacije onda je u fazonu njemu nije stalo..
a muskarci uglavnom nisu tako nijansirani...

on ce biti u fazonu sve je ok dok ne skonta da je zena nadrndana,
onda ce bizi u fazonu sto si takva a ona ce da cuti icekivajuci ponasanje koje bi je zadovoljilo

i onda ce biti sto mi nisi rekla?
sto nisi sam zakljucio?
zato sto nisam telepata..
sta jer nemas mozak ili te bas briga?
e sad dodjosmo do te kljucne tacke:
da li muskarci jednostavnija bica(NE u smislu da su glupi) ili zene mnogo komlikovane,
da li je kod zena jaca emotivna inteligencija ili preteruju,
i kada je ispravno ljutiti se zbog neceg (ne)uradjenog
tj koja su normalna ocekivanja?
*ovo da zene vise analiziraju je moje neko misljenje al naravno mozda gresim....