Sto me diras kad ne znas da sviras

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
koliko smo spremni kad nekog volimo da ga prihvatimo takvog kakav jeste, sa ponasanjem, stavovima, manama, vrlinama
a koliko sebe lazemo da prihvatamo i tog nekog u stvari zelimo da oblikujemo prema sebi i prema svojim stavovima

E, to je ljubav bez kalkulacija, i unapred i unazad...i ima veze sa zreloscu. To niti ume svako, niti razume svako. Kako je sve svedeno na krajnju prizemnost, plasim se da cemo sve manje sretati ljude koji zive ljubav.

koliko smo spremni kad nekog volimo da ga prihvatimo takvog kakav jeste, sa ponasanjem, stavovima, manama, vrlinama
a koliko sebe lazemo da prihvatamo i tog nekog u stvari zelimo da oblikujemo prema sebi i prema svojim stavovima

chek bre prvo da zavolimo
ala si
msm al' si sve postavila naopako
dajv devojko, ovo na tinejdzere , pod 'itno :p

meni dosta tog "uskladjivanja" - poklapanje, preplakanje, proplakace neko vec :lol:

a sad ozb
lazemo sebe proporcionalno srazmerno tome koliko smo probudjeni u podsvesti.
i to bi bio bash iskren odgovor .

Kada se izbegnu zamke u vidu neodoljivih momaka i devojaka zbog kojih mozak nestane u trenu i koji da ti kazu skoci s mosta skocio/la bi jer ljude u svojoj okolini pretvore vrlo lako u ono sto zele moguce je da se dve osobe koje hoce isto nadju.

Ljubav je u davna vremena bila hemija u mozgu koja se aktivira kad naidje neko sjajan za ramnozavanje a danas ljudi imaju svest i normalno je da razumom biraju osobu sa kojom se uklapaju.

Kod mene, ne moze da dira ako ne zna da svira...barem neki instrument. Ako ne zna, barem da zna da peva.

Tema...mozda sam kao mladja bila spremnija, sada tezim skladu u startu, slicnosti, nekome kod koga necu zeleti da promenim milion stvari. Tako da, ne verujem u 'suprotnosti se privlace'. Sitne modifikacije i uklapanja su neophodna i nuzna ali prevelike razlike na kraju razdvajaju.

Back