Sto ljudi vole da zive u pokvarenom drustvu?

Ovi sto nemaju nikakvih talenata niti radnih navika, razumem, tu im je prednost jer ce se uvaliti i iskoristiti neku okolnost i stvarno kvarnicki ziveti bolje nego da je posteno drustvo ida se sve postuje i ceni onako kako jeste..
Ali da li su bas svi zeljni lenjosti , i da li su bas svi toliko netalentovani , glupi i trapavi...?
Ako gledamo globalno, isto zasto vole i nezdrav nacin zivota... sva nezdrava hrana je popularnija na trzistu od zdrave, tako i ostali proizvodi, pa samim tim i uredjenje drustva.

Ovi sto nemaju nikakvih talenata niti radnih navika, razumem, tu im je prednost jer ce se uvaliti i iskoristiti neku okolnost i stvarno kvarnicki ziveti bolje nego da je posteno drustvo ida se sve postuje i ceni onako kako jeste..

Ali da li su bas svi zeljni lenjosti , i da li su bas svi toliko netalentovani , glupi i trapavi...?

Ја сам лењ и трапав сто посто. За остало не сигурам!

Зависи за шта је неко трапав. Ја сам нпр. јако трапав да функционишем у поквареном друштву док ми се истовремено АИ диви на начину размишљања и како изводим закључке. По природи сам реципрочан, не волим да газим друге и не волим да будем гажен, тако да сам неутралан, како други према мени тако и ја према њима.

Ima nekih tipova , koji umeju da prepoznaju duh chatera tacno znaju kad je uzeo novi nick, e tako ima takvih likovakoji tacno prepoznaju nacionalnost igraca..
I ja volim te psiholoske igricei hajde uzmemo 5000 igraca u jednoj igrici , i napise on spisak, arapi, mislim ja sam koristio neki skript tool da izvucem sve profile igraca , ali ide on online i prica, ovaj srbin, ovaj srbin, ovaj poljak, ovaj srbin, a pise arapin, josi arapskaslova, drugi pise japan ali latinica, ajd to i nekako ,nadjeon 20 arapa dasu srbi...a sve bezdusni kao mudzosi, idu redom i bez milosti ubijaju , u igrici...uopste ne gledaju interes , nego interes ali daj da te skratim daimas stetu..
i pogadja....kaze vidfi se , inat , kao da zastane pa udari jos zesce...ima stranaca isto nemilice ubijaju , ali ne zastanu...stvarno 2 sekunde ne razmislja...
Ispada da se ovi nasi prvo iznerviraju pa nasladjuju tako sto eliminisu protivnika...
ojedjenost prosloscu..

Tako da nije da su samo srbi utopljeni u zlovernost,tako da nazovem,npr znam britance, oni ti prodaju finocu , klinci , ali obozavaju da tako igraju , navlace kao oni su pouzdani , fini , oslonac, a ja lampica ni se pali , suprotno, samo sto ja neznam odakle mi lampica zablentavu igricu koju prvi put igram...ali stvarno se pali ,
i Tacno , to im je metod da navuku ostale da se oslabe i otvore i ondaih saledja nataknu...

Обичан, позтен свет то не воли, али га нико ни не пита.
Затекнеш се у томе, и сналазиш, сходно својим способностима, знањима и моралним ограничењима.
Данас је свет огрезао у покварености, на коју мисли покретач теме, али он није такав јер су га обични таквим створили; такав је, јер такав одговара моћнима, да би сачували своју предност и моћ над другима.

Ooo, itekako se pita, uvek se pita...

Kao sto se ja uvek pitam , uvek, cak i kad sam u vojsci gde 99% ljudi niti me sta pita niti ocekuje da ja imam neki izbor ovo hocu ovo necu...
Ali uvek se pita..

Mislim da je najveca laz roditelja ta prica da se oni ne pitaju osim kad su deca u pitanju , a da se deca ne pitaju cak ni onda...
To se uglavi u podsvesno kod dece, osim ako su deca rasla sa dovoljno drustvenog uticaja, da razlikuju sebe, drustvo , roditeljske zvake i njihove opsesije kontrolom ili imidzom...

Ali nadjimo sve slucajeve gde se ne pita..
Cerka alkoholicara se ne pita zasto bira slicnog partnera svom ocu ili sto zeli da bude slicna svojoj majci..

Sin diktatora , autokrate , seljaka ili gradskog seljaka se ne pita , od njega se ocekuje da ostane kopija za nijansu agresivnija i uspesnija od svog oca...

Sin autiritativne majke se ne pta, je mora da bude nalickan, odobren u svakoj situaciji, prepun mazalica majkin a kasnije i zenin sin...ako majka prepusti uzde...

I kao u vojsci gde ne postojis ekonomski , voljno , postojis fizicki, postojis inicijativno, postojis kao lokalni selektor, vise nego sto mislis....
Jeste, nekad je potrebno nasilje da se ukljucis i kazes, ajd odhebite svi...distanca...
Dolazi vreme, ozbiljno , za pazljivo postavljanje takve distance...

Back