Ima nekih tipova , koji umeju da prepoznaju duh chatera tacno znaju kad je uzeo novi nick, e tako ima takvih likovakoji tacno prepoznaju nacionalnost igraca..
I ja volim te psiholoske igricei hajde uzmemo 5000 igraca u jednoj igrici , i napise on spisak, arapi, mislim ja sam koristio neki skript tool da izvucem sve profile igraca , ali ide on online i prica, ovaj srbin, ovaj srbin, ovaj poljak, ovaj srbin, a pise arapin, josi arapskaslova, drugi pise japan ali latinica, ajd to i nekako ,nadjeon 20 arapa dasu srbi...a sve bezdusni kao mudzosi, idu redom i bez milosti ubijaju , u igrici...uopste ne gledaju interes , nego interes ali daj da te skratim daimas stetu..
i pogadja....kaze vidfi se , inat , kao da zastane pa udari jos zesce...ima stranaca isto nemilice ubijaju , ali ne zastanu...stvarno 2 sekunde ne razmislja...
Ispada da se ovi nasi prvo iznerviraju pa nasladjuju tako sto eliminisu protivnika...
ojedjenost prosloscu..
Tako da nije da su samo srbi utopljeni u zlovernost,tako da nazovem,npr znam britance, oni ti prodaju finocu , klinci , ali obozavaju da tako igraju , navlace kao oni su pouzdani , fini , oslonac, a ja lampica ni se pali , suprotno, samo sto ja neznam odakle mi lampica zablentavu igricu koju prvi put igram...ali stvarno se pali ,
i Tacno , to im je metod da navuku ostale da se oslabe i otvore i ondaih saledja nataknu...