Што је превише превише је...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Јомини
Ја сам темом хтео да покажем недемократичност Б92 Блица и компаније која се куне у демократију. Бора је ипак пионир свих побуна против тиренија и диктатура у овој земљи а овде га пљују како је алкохоличар... Можеш да стављаш катанац што се мене тиче јер је глупо да ми ВЕЛИКЕ ДЕМОКРАТЕ кењају о Бори и његовим песмама а као аргумент имају само алкохолизам.

Obersturmfuehrer:
najbolji koncert za proteklih 20 godina bio je Kraftwerk, a jos jedan ce se odrzati za 2 dana - Iron Maiden.
ooo da,upravo sam htela to reci :)

a bora je u svakom smislu smesna pojava,koja propada kako fizicki,izgleda tako i mentalno...treba znati reci dosta i povuci se kada dostignes odredjenu tacku ( a on je dostigao i odavno prestigao) a bora to definitivno ne zna da uradi.

mladici,legije i ostali - samo odraz njegovog neukusa i pokusaja slihtanja...da li masi ili kostunici...tuzno :)

Дафмен3:
@Јомини
Ја сам темом хтео да покажем недемократичност Б92 Блица и компаније која се куне у демократију. Бора је ипак пионир свих побуна против тиренија и диктатура у овој земљи а овде га пљују како је алкохоличар... Можеш да стављаш катанац што се мене тиче јер је глупо да ми ВЕЛИКЕ ДЕМОКРАТЕ кењају о Бори и његовим песмама а као аргумент имају само алкохолизам.

Demokratija je samo ono sto oni kazu i svaka suprotna misao se karakterise kao nedemokratski cin.Kako ti to vec nije jasno Dafmene.

Дафмен3:
@Јомини
Vrlo rado.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back