Sto je najgore sto moze da snadje ljudsko bice u LjiS odnosima :)

kaoDaPostim

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
318
Da te "draga" zatvori u svoju ludnicu, gdje ti ona odredjuje terapiju! Znaci, medju osobama istog pola te zatvore, jer postoje muska i zenska odjeljenja, i da bi izaso moras da pristanes na ono za sto i ako si lud moras misliti da je ponizenje - da gutas tablete koje ti daju i sam donosis vodu! Inace ti nema izlaska...
Da li vam je kad ovo padalo na pamet? (iskrivljeni osmijeh saucesca i tragikomike)
Da li se ovo kome desavalo? :/
i opet se izvinjavam moderatorima na apokalipticnom raspolozenju.

Poslednja izmena:
Da te "draga" zatvori u svoju ludnicu, gdje ti ona odredjuje terapiju! Znaci, medju osobama istog pola te zatvore, jer postoje muska i zenska odjeljenja, i da bi izaso moras da pristanes na ono za sto i ako si lud moras misliti da je ponizenje - da gutas tablete koje ti daju i sam donosis vodu! Inace ti nema izlaska...
Da li vam je kad ovo padalo na pamet? (iskrivljeni osmijeh saucesca i tragikomike)
Da li se ovo kome desavalo? :/
i opet se izvinjavam moderatorima na apokalipticnom raspolozenju.

sirota mašta, mora to malo bolje

Tema ti je konfuzna kao da si sinoc popio litar najgore brlje .:)
Tema mi je jasna ko dan. Ali ko nije sinoc tj. juce ujutro radio sto sam ja, a inace je po prirodi malo tezak da shvati: Da li je vrhunac nepostovanja i svega loseg koji moze da snadje zivu normalnu osobu ovo sto sam ja naveo: da te "draga" strpa u ludnicu! IMA LI JOS!? Naravno, ako neko misli da ima i gore, neka dodaje...

Najgore je kada ti se uz osobu sa kojom si place.
Kako to moze da se desi?

- - - - - - - - - -

Najgore je da vam se ne poklope zelje u isto vreme.Sve drugo je ok:lol:
Nemoguce je da se skroz poklope, jer ti za nikoga ne mislis da si savrsen, i niko to za tebe ne misli... sve i kad bi ona bila savrsena a ti ne ne bi mogo da vidis njeno savrsenstvo zbog duhovnog slepila.

Back