a pa da sekta ko u reziju 4 ...Los Illuminados....palniramo da osvojimo svet uz pomoc malih ali mocnih Apple uredjaja.

vidi se po tebi da si klasican pc korisnik chicha .....tesko se navikavas na nove stvari ne zelis da prihvatis iste.cak i ako su bolji....
kakav si ti mis koristio da mi je znati kada ti je toliko trebalo da pomeras kursor ,da te nisu cimali pa ti iskljucili Mis ako na MAgic-a mislis(sa donje strane se ukljucuje,i samo Bluetooth veza nista vise...)
da si malo bolje pratio desavanja na njihovim izlaganjima shvatio bi da svaku inovaciju koju prezentuju je stvarno vredna.
ipod je na poslednjoj reviziji dobio potpuno nove oblike i postao u neku ruku modni detalj,sa mnogim funkcijama koje do tad nano nije imao.
u danasnjem svetu je puno stvari izmisljeno i upravu si ...oni nista novo nisu izmislili ali su napravili da bude jednostavno,logicno,DA RADI!! i Da bude upakovano u nesto u sta pc ni ne razmislja da se upusti.
nemam uopste firmu al sam ih toliko prodao,menjao itd.... za nekoliko godina trgovinom istim i znas sta mi je prvi kupac skoro rekao ...
da je promenio 5 pc laptopova i svaki se pokvario u garantnom roku ,od mene mac sto je uzeo jos uvek radi iako je bio njegov treci vlasnik i dalje ima na njemu scrooll sa 2 prsta i snow leopard koji koristim i ja danas na Macbook pro poslednje generacije.
a godiste je 2006 mac jel ima neko toliko star pc laptop ovde????
ne bih se upustao u price koliko ljudi radi na mac-u koliko bi zelelo a ne moze da priusti ili koliko zadrto brani nesto sto je realno komplikovanije...