Sto biste da saznate da vam muž ima dete s drugom ?

Ono "derište" ti je bilo nepotrebno, šta je dete krivo ... ostalo je razumljivo.

Ali to tako dodje
Nije dete krivo sto ima majku moorvu i oca moorvara

I to je bas teška sudbina tom djetetu

Od moje drugarica muž ima tako jedno dete iz kako on kaže "fick Beziehung" znači znao je da je ona zena jedino za seks i nista vise ! Ona je ipak ostala trudna on se u medjuvremenu zaljubio u drugu i oženio je ta mala svako 14 dana dodje na vikend a moja drugarica nju očima nemože vidjeti kaže svaki mesec ovaj moj šalje parustine toj ženi za to dijete a meni ovde vikendom dodje pocepanih čarapa pa me ovaj moj zaposli da joj idem kupovati čarape i hulahopke .....

Kaže i ovo pošto je njena majka bez karakterna i to dete će biti ista ta majka ....

... za vrijeme braka ...? :shock:

a sta mislis sta bi radili....?rekli bi mu do jaja aj napravi jos 50:rotf:

- - - - - - - - - -

Ali to tako dodje

Od moje drugarica muž ima tako jedno dete iz kako on kaže "fick Beziehung" znači znao je da je ona zena jedino za seks i nista vise ! Ona je ipak ostala trudna on se u medjuvremenu zaljubio u drugu i oženio je ta mala svako 14 dana dodje na vikend a moja drugarica nju očima nemože vidjeti kaže svaki mesec ovaj moj šalje parustine toj ženi za to dijete a meni ovde vikendom dodje pocepanih čarapa pa me ovaj moj zaposli da joj idem kupovati čarape i hulahopke .....

Kaže i ovo pošto je njena majka bez karakterna i to dete će biti ista ta majka ....
nekad moz imati najgore roditelje iispasti bolje od onih sa dobrim roditeljima..jeste redje al ne mora da znaci da ce biti ista mama...

- - - - - - - - - -

I jos nesto

Pošto je moj zmu bio izbeglica i kad smo se upoznali imo je već 27 godina a meni mladih nevinih 19 :) ja sam ga pitala čim me zaprosio " imas li dece eventualno----> i koliko ?" Reko je da ih nema .... a neki su ovamo kad su čuli da idemo proglasili da ih ima ....

to sve moze da se resi dnk analizom...cupnes detetu kosice i resen problem...

- - - - - - - - - -

Ali to tako dodje

pa imas vise opcija mozda joj mama kupuje al je u fazonu pravi se da nemas da bi dobila jos..
mozda joj ne kupje..
mozda joj kupuje al se ona bez inicijative mamine pravi da nema da bi dobila vise..
u sv sl ja mislim da sva deca treba da dobiju jednako,bez obzira dal su bracna ili ne...
ako ces da prskas bez kapice i izigravas boga onda snosi posledice....

napravio to dete dok je bio u braku sa mnom?
razvela bih se. hmmm..mozda. ne znam. u svakom slucaju, dete nije nista krivo pa bih se tako i postavila. i jos bih insistirala na tome da prihvati svoje obaveze prema detetu i da bude otac

da je pre braka a da nije znao da ima dete ne bi se razvodila...cak bi mozda raskinula ako odbije da brine o tom detetu...
da je znao a nije mi rekao,ili da me prebari cao zdravo ko sto rece razvod tj raskid....

Back