- Poruka
- 4.399
Pa nek se brine o njemu
Sigurno je da ja neću raditi i gledati kako on svaki mesec šalje alimentaciju tamo nekom derištu
Onda je bolje preseći sta njemu sta meni i rešiti se budale
Nije to tamo neko derište. To je njegovo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nek se brine o njemu
Sigurno je da ja neću raditi i gledati kako on svaki mesec šalje alimentaciju tamo nekom derištu
Onda je bolje preseći sta njemu sta meni i rešiti se budale
Nije to tamo neko derište. To je njegovo.I naravno da treba da se brine o njemu. A ti da si ga volela ne bi ga oterala.
![]()
Cekaj bre oterala u smislu da sam ja kriva što je on napravio drugoj dete
Ili zbog toga što ga izbacim iz kutje i života mog ?
Oš da se udaš za mene? Imam dvoje dece. Stasali su. A ne krijem treće.![]()
Ono "derište" ti je bilo nepotrebno, šta je dete krivo ... ostalo je razumljivo.Cekaj bre oterala u smislu da sam ja kriva što je on napravio drugoj dete
Ili zbog toga što ga izbacim iz kutje i života mog ?
Ono "derište" ti je bilo nepotrebno, šta je dete krivo ... ostalo je razumljivo.
... za vrijeme braka ...? :shock:
nekad moz imati najgore roditelje iispasti bolje od onih sa dobrim roditeljima..jeste redje al ne mora da znaci da ce biti ista mama...Ali to tako dodje
Nije dete krivo sto ima majku moorvu i oca moorvara
I to je bas teška sudbina tom djetetu
Od moje drugarica muž ima tako jedno dete iz kako on kaže "fick Beziehung" znači znao je da je ona zena jedino za seks i nista vise ! Ona je ipak ostala trudna on se u medjuvremenu zaljubio u drugu i oženio je ta mala svako 14 dana dodje na vikend a moja drugarica nju očima nemože vidjeti kaže svaki mesec ovaj moj šalje parustine toj ženi za to dijete a meni ovde vikendom dodje pocepanih čarapa pa me ovaj moj zaposli da joj idem kupovati čarape i hulahopke .....
Kaže i ovo pošto je njena majka bez karakterna i to dete će biti ista ta majka ....
I jos nesto
Pošto je moj zmu bio izbeglica i kad smo se upoznali imo je već 27 godina a meni mladih nevinih 19ja sam ga pitala čim me zaprosio " imas li dece eventualno----> i koliko ?" Reko je da ih nema .... a neki su ovamo kad su čuli da idemo proglasili da ih ima ....
pa imas vise opcija mozda joj mama kupuje al je u fazonu pravi se da nemas da bi dobila jos..Ali to tako dodje
Nije dete krivo sto ima majku moorvu i oca moorvara
I to je bas teška sudbina tom djetetu
Od moje drugarica muž ima tako jedno dete iz kako on kaže "fick Beziehung" znači znao je da je ona zena jedino za seks i nista vise ! Ona je ipak ostala trudna on se u medjuvremenu zaljubio u drugu i oženio je ta mala svako 14 dana dodje na vikend a moja drugarica nju očima nemože vidjeti kaže svaki mesec ovaj moj šalje parustine toj ženi za to dijete a meni ovde vikendom dodje pocepanih čarapa pa me ovaj moj zaposli da joj idem kupovati čarape i hulahopke .....
Kaže i ovo pošto je njena majka bez karakterna i to dete će biti ista ta majka ....
napravio to dete dok je bio u braku sa mnom?
razvela bih se. hmmm..mozda. ne znam. u svakom slucaju, dete nije nista krivo pa bih se tako i postavila. i jos bih insistirala na tome da prihvati svoje obaveze prema detetu i da bude otac
CicaMaca
Ja sam iskrena i nebi oprostila to
Nebi bila ravnodušna prema tom djetetu jer bi u njemu vidjela nesto sto nisam htela u zivotu isto tako moram priznati ja sam materijalista nebi mi palo na pamet da radim i gradim i da i tom djetetu treba pripasti dio mog truda ....