sto bi promjenili na sebi ?

Ništa na sebi ne bih mijenjao. Sve što bi eventualno bilo promijenjeno na bolje, vrijeme bi iznova iskvarilo i deformisalo. Pravo pitanje je što bih to promijenio u sebi. U svojoj ličnosti i svom načinu razmišljanja, komuniciranja itd. Fizičke promjene su jalov posao.

da odete na onaj famozni preobrazaj sto ga emitiraju na tv sto bi promjenili na sebi . evo imate slobodne ruke od sisa , kose , zubi , nogu do neoubicajenijih stvari poput visine ili boje ociju .

Lobotomija. Da ne mislim. Menjam srce za jedno koje ne oseća. I za jednu dušu, što ne diše.

Ima takav neki šou? :lol:

Tako sam i mislila.

Nema.

A od ovih, manje važnih fizičkih karakteristika..sve je baš tako kako i treba da je.

:bye:

na sebi - skinula bih ovu boru na chelu koja se napravila tu negde josh oko dvadesete.. previshe dumanja ..
ostalo, ili ne primecujem ili mi nije bitno ili je sve savrsheno :lol:
ok sam sa sobom
u sebi - impulse , nagle reakcije, nestrpljivost
e da, nauchila bih konachno da djuskam shah, na kraju se sve svede na to ko ce koga da matira.

Što se tiče fizikog izgleda, njime sam porpilično zadovoljna. Svoju duhovnu stranu se trudim unapređivati svakoga dana, iako i njome zadovoljna poprilično, poboljšanje takve prirode nikada nije na odmet. Jedino što bih kod sebe promenila jeste moja emotivnost. Volela bih da sam melanholik po temperamentu i da se emocije u meni puno teže javljaju, umesto što sam nepopravljivi kolerik.

Back