Stjepan Mesic ponovo u Beogradu!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

KLONČINA

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.287
http://www.danas.rs/danasrs/kultura...ratovima_njenog_autora.11.html?news_id=261963

U centru za kulturnu dekontaminaciju, Stjepan Mesic ponovo u sred Beograda promovise antifasisticka vrednosti,....
valjda sljedeci svoju veliku covjekoljubivu izjavo - ja sam svoj posao obavio, Jugoslavije vise nema-!!!

Valjda moderacija nece izbrisati temu o ucescu velikog srpskog prijatelja u centru za kulturnu dekontaminaciju,
bilo bi to protivno evropskim stremljenjima!!!

Poslednja izmena:
el to onaj sto bi vojskom na rs? :lol:

Odlazeći hrvatski predsednik Stjepan Mesić zapretio je Srbima novim ratom! On je izjavio da bi, kad bi bio „predsednik republike u trenutku kada bi Milorad Dodik u Republici Srpskoj raspisao referendum o otcepljenju od BiH, odmah vojskom prekinuo koridor u bosanskoj Posavini".

http://www.pressonline.rs/info/politika/96892/skandalozno-mesic-srbima-preti-ratom.html

cista podmuklost, znaci kad su oni hteli nezavisnost, kmecali su o slobodi, a kad srbi hoce nezavisnost onda bi da salje tenkove? ja stvarno uopste ne znam sta ce takva persona u beogradu? fuj.

Требало би га ухапсити (и поново увести смртну казну) због једног од два најтежа злочина који уопште постоје: злочина против мира (растурања Југославије).
Злочин против мира и злочин геноцида - не постоје тежи злочини.

el to onaj sto bi vojskom na rs? :lol:

http://www.pressonline.rs/info/politika/96892/skandalozno-mesic-srbima-preti-ratom.html

cista podmuklost, znaci kad su oni hteli nezavisnost, kmecali su o slobodi, a kad srbi hoce nezavisnost onda bi da salje tenkove? ja stvarno uopste ne znam sta ce takva persona u beogradu? fuj.
Kako ne znaš? Pa on je oličenje morala, poštenja, časti i hrabrosti i treba da održi neko predavanje, nama Srbima, koji smo listom krvožedni zločinci i ubice, ne bi li nas vratio na biblijski put.

Требало би га ухапсити (и поново увести смртну казну) због једног од два најтежа злочина који уопште постоје: злочина против мира (растурања Југославије).
Злочин против мира и злочин геноцида - не постоје тежи злочини.

Zar, mislis,...a srpske REVOLUCIONARE koji sa njim saveze prave i dalje debelo da kroz penzije isplacujemo????

Pa bio je on već u Beogradu
Aktuelno
Hrvatski predsednik Stjepan Mesić doputovao u službenu posetu Srbiji i Crnoj Gori
Zvaničnici vlasti u Beogradu i njhov gost hrvatski predsednik Stjepan Mesić saglasili su se da je saradnja Hrvatske i Srbije i Crne Gore dobra i da bi mogla biti daleko bolja, da je od izuzetnog značaja za ceo region i njegovu stabilnost i realizaciju zajedničke evropske orijentacije.
Ako su mogli da ga primaju tadašnji predsednik Marović i premijer Koštunica , što ne bi mogao da sada drži tezgu u tom CKZDMKF ili kako se već zvaše ta Borkina kafana .

http://www.danas.rs/danasrs/kultura...ratovima_njenog_autora.11.html?news_id=261963

U centru za kulturnu dekontaminaciju, Stjepan Mesic ponovo u sred Beograda promovise antifasisticka vrednosti,....
valjda sljedeci svoju veliku covjekoljubivu izjavo - ja sam svoj posao obavio, Jugoslavije vise nema-!!!

Valjda moderacija nece izbrisati temu o ucescu velikog srpskog prijatelja u centru za kulturnu dekontaminaciju,

Jugoslaviju koju je on zastupao u presjedništvu SFRJ je definitivno trebalo srušiti jer je bila disfunkcionalna.

наравно:sad2:зато очекујем и СОМсона да ускоро напуни арену

Ja se već odavno zalažem da Marko Perković napuni Ušće ili bar Marakanu, jer Srbija mora pokazati spremnost da se suoči sa činjenicama i realnošću. Da sam neki bitniji faktor, tražio bi od Filea, Baroza, Ešton i ostalih plemenitih duša da i to bude uslov za datum. E, to bi onda bila prava dekontaminacija od pogrešnih ideja. Na taj način bi pokazali i spremnost da prihvatimo različitost, što je jedna od najvažnijih osobina koje Evropa traži.

Ja se već odavno zalažem da Marko Perković napuni Ušće ili bar Marakanu, jer Srbija mora pokazati spremnost da se suoči sa činjenicama i realnošću. Da sam neki bitniji faktor, tražio bi od Filea, Baroza, Ešton i ostalih plemenitih duša da i to bude uslov za datum. E, to bi onda bila prava dekontaminacija od pogrešnih ideja. Na taj način bi pokazali i spremnost da prihvatimo različitost, što je jedna od najvažnijih osobina koje Evropa traži.

па и нису ти неКи услови-знаш сада у србији вљада мишљење све за еурупу еурупу низашта:sad2:

Kolike su dimenzije srpskog nacionalnog sunovrata, govori i primjer revolucionara Tepavca, koji svojim pisanijem zasluzuje hrvatsko izdavastvo,....
zaboravljajuci za saku krvavog novca svoje krajiske partizanske saborce, antifasisticke gromade, koji se za rad bratstva i jedinstva nisu libili ni rodjenu bracu ubijati,
a koje je PROMOTER Stjepan Mesic, kao posljednje pse iz svojih kuca prognao 95., time sto su one koji su se drznuli ostati, jednostavno poklali!!!

Nek su ti na cast i dusu,....popaljena ognjista, prognani i preklani krajiski partizanski saboraci, MIRKO TEPAVCE!!!!

Poslednja izmena:

Pa dobro, Stipica je više kod vas nego kod nas. Što učiniste čovjeku? :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back