STIŽU NEMCI! (25.000€ za dete)

misoni:
Нема ништа од тога!Демократске тековине(феминизам,приче о потлачености,легализација хомо бракова и остале уврнуте идеје)су одвратиле жене са запада од рађања.То је рајска прилика за Турке,Арапе,Шиптаре,Индијце и Кинезе да на велика врата уђу у Европу.Време је за нестанак беле расе!:twisted:

i to što kažeš. kakva crna potlačenost?! da su im na vreme opalili po par vaspitnih, ništa od ovoga se ne bi desilo...

na znam da li je prekasno, ali za početak bismo mogli da im oduzmemo pravo glasa. pa da polako vratimo naše inkubatore u radno stanje, valjda im demokrate nisu previše isprale mozak...

Ти си доктор за лупетање,и по обичају не схваташ пуно!Ја нисам рекао да женама треба било шта узети.Треба ангажовати тако креативне паметњаковиће,као ти да направе програм(по вама би то вероватно био ТВ програм),како да се жене мотивишу да рађају више деце.:D:D:D

misoni:
Ти си доктор за лупетање,и по обичају не схваташ пуно!Ја нисам рекао да женама треба било шта узети.Треба ангажовати тако креативне паметњаковиће,као ти да направе програм(по вама би то вероватно био ТВ програм),како да се жене мотивишу да рађају више деце.:D:D:D

je l' te zanima kako da se motivušu mladi parovi u srbiji? za početak bi balkanski retardi mogli da prestanu sa cikličnim međusobnim ubijanjem i uništavanjem sopstvene ekonomije. cenim da bi onda natalitet u srbiji bio mnogo bolji. niko normalan neće da podiže dete u zemlji u kojoj idioti mogu da zarate oko gluposti sa drugim idiotima svakog časa.

Elvin:
je l' te zanima kako da se motivušu mladi parovi u srbiji? za početak bi balkanski retardi mogli da prestanu sa cikličnim međusobnim ubijanjem i uništavanjem sopstvene ekonomije. cenim da bi onda natalitet u srbiji bio mnogo bolji. niko normalan neće da podiže dete u zemlji u kojoj idioti mogu da zarate oko gluposti sa drugim idiotima svakog časa.

To nema nikakve veze,kako onda objasnavas da je u Kolumbiji (zemlja gde deca sa 7 godina vec valjaju drogu ili su u nekoj gerilskoj frakciji) natalitet nenormalno visok a u Francuskoj nizak...

Sentimentalna budala:
To nema nikakve veze,kako onda objasnavas da je u Kolumbiji (zemlja gde deca sa 7 godina vec valjaju drogu ili su u nekoj gerilskoj frakciji) natalitet nenormalno visok a u Francuskoj nizak...
sto je narod necivilizovaniji to se vise dece radja..poznato je da je kod divljaka najveca stopa nataliteta,sto je i normalno...srbija ne moze normalno da prehrani i ovoliko stanovnika,a sa porastom nataliteta bi smo bili jos veca beda...

Sentimentalna budala:

rekao sam, za početak. iz razloga koji sam naveo, nikada ne bih podizao decu u srbiji. tj, dok se to ne promeni. posle političke stabilnosti, dolaze ekonomski faktori...itd...

verovatno dobar deo mladih ljudi tako razmišlja. bar dosta onih sa kojima sam ja pričao na tu temu...
i naravno da ima veze, da imamo normalne uslove, verovatno nam prirodni priraštaj ne bi bio negativan. ne kažem da bi bio bog zna kako visok, ali bi bio bolji nego sada...

a u kolumbiji je natalitet nenormalno visok verovatno zato što je jak uticaj katoličke crkve, koja je protiv bilo kog vida kontracepcije...a i generalno je najviši u zemljama trećeg sveta, upravo iz razloga nedovoljne informisanosti/nedostupnosti kontracepcije. pošto sumnjam da se prosečan kolumbijac obraduje kada čuje da će biti otac...po šesti put...

Obersturmfuehrer:
haha propast civilizacije...
normalno, bre, ima da sedi pegla, kuva...kad joj kazes nesto, da kaze razumem...kakva bre putovanja, kakve karijere...gde to ima...zna se gde je zeni mesto!

@jerry
to sto je tvoj ortak naso zenu i ona nije htela dete ne znaci nista...jedan slucaj ne odslikava citavu naciju...

Не него треба да постанемо 'демократи' као ти :lol: . И каква су оно била врмена кад си могао да путујеш свугде са црвеним пасошем. Запад је подржао убиство Драже, запад је довео тита на власт, запад је отео Србима Крајину, створио је геноцидну творевину хрватску, подржао зелене беретке, подржао уцк, запад подржава најгори слој антисрпских елемената.

serb_pagan:
sto je narod necivilizovaniji to se vise dece radja..poznato je da je kod divljaka najveca stopa nataliteta,sto je i normalno...srbija ne moze normalno da prehrani i ovoliko stanovnika,a sa porastom nataliteta bi smo bili jos veca beda...

Кад почну 'демократе' о цивилизацији :lol: . На Косову шиптарија има велики наталитет, 'цивилизовани' запад их подржава у спровоћењу геноцида над Србима.

filatelista:
Pa svako želi da što više prođe dok je mlad. Ja nisam ni Nemac, ni Italijan, ali mi još ne pada na pamet da imam decu. To sve možeš kad dođeš do okrugle brojke 30.
Ima da budem mator otac...

e, evo...upravo u ovome je problem...
ljudi misle da ti zivot prestaje kada ti se rodi dete, da nam se zivotni izbori drasticno suzavaju...deca i porodica nas uglavnom asociraju na kolotecinu, viklere, kiseo kupus i zimnicu...
zaboravljamo da je zivot ono sto MI sami napravimo od njega...

Elvin:

Захвали се западу за 'цивилизовану' подршку усташама, уцк, зеленим береткама. Боље је да оне који хоће да роде нове чеде, тадиће.... да их не раћају.

Back