mijak
Poznat
- Poruka
- 9.151
Екстра.
Ti si latentni strejt.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Екстра.
Silni su kapetani , majori, pa i pukovnici po svim vojskama sveta
bili gejevi. Zasto da sada nemamo i strip koji nam opisuje stvarnost
u vojsci, moreplovstu?
Kako podnosiš ove Gej Parade koje održava tvoja stranka
a zasto je to tako ?мрачна и блатњава будућност препуна смрада.
Kad to?Не лупај и Чико и Загор су имали бракове.
Pozdravio te holivudski komshiluk:Mogu i tvog Hajnc-Cimera kao rezervnog feltvebela da ture u strip, pa i tebe bez čina i pojma.
Pozdravio te holivudski komshiluk:
zašto pederašine vole disko muziku?Pozdravio te holivudski komshiluk:
Pitaj Mijaka, to je njegov Holivud.zašto pederašine vole disko muziku?
Pitaj Mijaka, to je njegov Holivud.
mijak nije pederašina, pitam tebePitaj Mijaka, to je njegov Holivud.
zašto pederašine vole disko muziku?
Pitas me zasto volim disko-pedersku muziku?mijak nije pederašina, pitam tebe
ne, pitam te zašto pederašine vole disko?Pitas me zasto volim disko-pedersku muziku?
Nije moj muzicki ukus ovde tema nego da li na ladjama od juce
ima kapetana pädera.
Mozes da pitas i po treci put posto ti imas problem da shvatisne, pitam te zašto pederašine vole disko?
ti baš imaš problema da shvatiš obično pitanje...neobično za jednu "načitanu" ženu
srećomMoj ukus za muziku, knjige, modu, politiku, ovde uopste nije tema.
Због такве ствари гледам највише руске серије.Stiže i prvi gej Kapetan Amerika
Marvel je najavio prvog gej Kapetana Ameriku, a to je prvi takav slučaj u 80-godišnjoj istoriji ovog junaka.
![]()
Foto: Anton_Ivanov/Shutterstock
Naime, u limitiranoj seriji "The United States of Captain America" Stiv Rodžers (originalni Kapetan) i ostali likovi koji su nosili kostim, kreću na proputovanje SAD-om u potrazi za ukradenim štitom. Na putu sreću obične ljude koji nakratko nose Kapetanov kostim i brane svoje zajednice.
Jedan od tih ljudi je i Aron Fišer, neustrašivi tinejdžer koji brani one koji su, baš kao i on, prisiljeni na beg od kuće i život na ulici. On je ujedno i prvi LGBTQ+ lik koji je nosio ovaj kostim. u istoriji ovog stripa.
Inače, Marvel nije imao gej lika sve do 1992. kada je predstavio Nortstara, a u narednim se godinama pojavljivalo sve više likova gej orijentaicje, uključujući i pripadnika "X-Men", Ajsmena.
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2021&mm=03&dd=29&nav_id=1830893
Zbog ovakvih stvari se Adam i Eva prevrću u grobu.
Počelo je, gej captain America, žena Thor, tonemo polako ali sigurno kao civilizacija
Jos da naprave kako su Ciko i Zagor ili Asterix i Obelix ljubavnici pa da sve pobacam od stripova
Zagor gaynej i stotinu cmareva Darkvuda
Ajmo gej supermen, gej predator, gej betmen, gej James Bond...
Uskoro u bioskopimo blizu vas!!
Betmen i Robin su mi bili sumnjivi od početka
Pozdravio te holivudski komshiluk:
Izvinite ali mi u komšiluku smo bili napredniji od vas...imali smo Deana prije Marije ali nismo puno napredovali. Eurovision 2004 in the discone, pitam te zašto pederašine vole disko?
ti baš imaš problema da shvatiš obično pitanje...neobično za jednu "načitanu" ženu
absolutno nenormalno
Griffith je bio pedercina, Guts nije.Па овај први је имао неки чудан однос са Грифитом, скоро па нека платонска геј љубав...
Нисам ти ја крив што си читао само златну серију а не и специјална издања.Kad to?![]()