Stize faktura za rat

Amerikanci, ta bogata i mocna zemlja jos i dan danas placa fakture vijetnamskog rata...

A Srbiji, maloj i siromasnoj zemlji na brdovitom Balkanu - fakture tek pocinju da stizu.

Sama Srbija duguje DUPLO nego sto je dugovala omrzena VAM Jugoslavija...

I tada je sve bilo nase: i fabrike i rudnici i hoteli i more...I sve je radilo...

A ipak smo grcali od muke...

A DANAS kada je sve prodato i poklonjeno?

Kada nista ne radi?

Kada nema deviza od primorskog turizma?

A dugovi se MORAJU vracati, tu oprostaja nema niti ce biti.

Zato se nemojte cuditi sve brojnijim sirotinjskim kuhinjama...Nemojte se cuditi sve brojnijim osobama koje se muvaju oko kontejnera...

Sve to imate zahvaljujuci premudroj politici Milosevica, Seselja i onih koji su blagosiljali tenkove kada su kretali put Bosne i Hrvatske.

TEK SADA fakture pocinju da stizu i stizace dok ih vasi unuci ne otplate.

Verovali ili ne.
Ти немаш везе са мозгом.Нису се задуживали Милошевић ни Шешељ,него ова власт од 2000-те на овамо.Ова европска власт је направила највећа задужења у историји Србије.

Зато европски систем у Србији пуца,хвала Богу.И што пре пукне(а то је вероватно следећа година) ,тим боље.Пре ће доћи до деевропеизације и чишћења смећа које се накотило после 2000-те.

Srbija je duzna 40 milijardi dolara . (Nisu to ratne odstete!)

Jugoslavija je bila duzna 20 milijardi (pa je grcala).

Ako mislis da ce Srbiji taj dug biti oprosten - ljuto si se prevario.

Inace, Srbe u svetu niko ne shisha ni za suvu sljivu.

Postoji preko 50 GRADOVA u svetu koji imaju vise stanovnika i bolju ekonomiju nego CELA Srbija.

Lose je biti prepotentan, a nemati ni skim ni sa cim.

:hahaha::hahaha::hahaha:

Ti si stvarno DIJABOLA.Ja te pitam jedno jer znam nasta si aludirao a ti ga nesto uvijas. Moj tije savet da pogledas u svoioj kuci sta se desava pa onda lepo pitaj ako ti nesto nije jasno sta se desava u tudjoj.Doduse vi ste svoju vec odavno sjebali pa se nadate da ce i tuda propasti.E malo si se zajebao,bez obzira na tvoju zluradost za tvoju informisanost SRBIJA je drzava koja ima svoj pedigre i znaj da ti i tvoji istomisljenici koji samaraju ovakve i slicne gluposti nisu nista drugo do ISKOMPLEKSIRANE, BOLESNOINFERIORNE BUDALE koje kad cuju rec SRBIN potpuno popene do IZBEZEBLJENJA. Zato:dash::dash::dash::dash::dash::dash: da ako ti nesto pametnije dodje u glavu, mada cisto sumnjam jer je po svoj prilici suplja.:guza::guza::guza::guza::guza:

Ти немаш везе са мозгом.Нису се задуживали Милошевић ни Шешељ,него ова власт од 2000-те на овамо.Ова европска власт је направила највећа задужења у историји Србије.

Зато европски систем у Србији пуца,хвала Богу.И што пре пукне(а то је вероватно следећа година) ,тим боље.Пре ће доћи до деевропеизације и чишћења смећа које се накотило после 2000-те.

SLAZEM SE U POTPUNOSTI! NEK ZNAJU DUSMANI DA NIJE ONAKO KAKO ONI ZELE NEGO CE BITI KAKO MORA DA BUDE!!!!!POZ.:heart:

Naravno da se OVA vlast morala zaduziti kada su Milosevic i Seselj PROCERDALI sve pare koje je Srbija imala i ostavili pustos iza sebe!

A pre cemo mi svi puci nego Evropa. Nemoj tu da budes takav optiista, nemas razloga.

Ocigledno je na osnovu komentra da ljudi uopste NE SHVATAJU situaciju Srbije i ne razumeju sta znaci dugovati milijarde dolara, a nemati odakle to platiti.

Ko god nema novca da plati - placa u krvi.

Uvek i SVUDA je tako bilo.

Dosadan si sa Šešeljem i Miloševićem.Bolje da ugovoriš izvoz banana i južnog voća iz Venecuele u Srbiju.

Sto sam ja u Venecueli mogu da zahvalim Milosevicu i Seselju i njihovoj mudroj politici, kao i jos 2 milona Srba koji su u najboljim godinama se rasuli po svetu.

Zainteresovan sam ja za uvoz necega iz Srbije u Venecuelu, ali nemam dobar kontakt, a firme u Srbiji su jako "trome" za saradnju.

Sto sam ja u Venecueli mogu da zahvalim Milosevicu i Seselju i njihovoj mudroj politici, kao i jos 2 milona Srba koji su u najboljim godinama se rasuli po svetu.

Zainteresovan sam ja za uvoz necega iz Srbije u Venecuelu, ali nemam dobar kontakt, a firme u Srbiji su jako "trome" za saradnju.
Milošević je umro a Šešelj ko zna da li će živ izaći iz Haga.Treba da gledamo šta dobro i pozitivno možemo da radimo i uradimo za sebe.Vreme ne može da se vrati unazad niti događaji koji su se desili.

Back