dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
To mora da vidi sa svojim endokrinologom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

S uputom ili bez uputa te analize se placaju, u svakoj privatnoj laboratoriji mozes uraditi analize.Nasledni faktor ima svoj znacaj ali nije presudan.laurabalaura:Pozdrav svima!
Pre mozda godinu dana sam se par puta onesvestila,tacnije nisam gubila svest,samo sam padala zbog gubitka snage,tj.nemogucnosti da se odrzim na nogama...svi rezultati su mi u redu...ali mi nisu radjeni hormoni stitne zlezde..U medjuvremenu sam izgubila desetak kg,jedem normalno..desava se i da me u toku dana uhvati nekakva drhtavica,bez nekog posebnog razloga...Da li poremecaj stitne zlezde moze da bude nasledan,s obzirom na to da oba roditelja imaju poremecaj,tata je cak operisan a zatim je i popio radioaktivni jod?...i gde bi mogla da odem da proverim te rezultate a da mi ne treba uput,kako neko ne bi shvatio da se mesam u njegov posao,jer to zaista i ne zelim...
Kada se radi o hipertireozi onda se u startu cesto ide sa udarnom dozom leka jer se organizam nalazi u stanju uzasno brzog metabolizma sto moze biti opasno.Nazalost desi se da pacijent udje i hipotireozu ali i to se da sanirati.Kada se T4 spusti za polovinu to je znacajno poboljsanje.aldi:Pre 10 meseci ustanovljena mi je hipertiroidea.Onda sam pila tiamazol pa sam "dobila" hipotiroideu.Doktor mi je izbacio sve lekove pa su nalazi posle toga bili sledeci:T4 220; TSH ispod 0,15.Onda sam pila PTU i nalaz mi je ovakav:T3 3,6;T4 117; Tsh 0,17.Doktor kaze da je to dobro i da dalje jos mesec dana pijem PTU,a meni ovi nalazi izgledaju isti kao i prosli put.Malo sam nepoverljiva prema lekarima jer su mi na pocetku dali udarnu dozu tiamazola.Ima li neko da mi malo rastumaci ovo moje stanje?
.....nadam se da ce reci nesto opsirnije.....Hvala jos jednom .......