Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Да ли сте на својој кући уграђивали петицу, осмицу или десетку? Слажете ли се да је 5 цм мало, 8 цм прихватљиво, а 10цм најбоље. Или сте уместо стиропора за трстику, камену вуну, нешто четврто?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što više to bolje, mada bolje išta nego ništa
nekako je logično da će cene grejanja rasti a izolacija se radi za narednih pedesetak zima
10 je duplo bolje od 5, a razlika u ceni nije dvostruka, jer majstori, lepak, mrežica, fasada... koštaju u oba slučaja isto
teorijski, za neke velike minuse 5 može da napravi probleme u samom zidu usled kondenzacije i smrzavanja
@Brajan, izolacija sa unutrašnje strane se radi samo ako ne postoji druga opcija. sama izvedba nije jednostavna i uključuje postavljanje parnu brane.
Како да циркулише кад је ваздух заробљен унутра, јер су све спољне стране затворене.
У праву си и то не спорим, али зашто реномирани произвођачи препоручују да се стиропор лепи тачкасто "погачама" на 8 места.
"Фасада" из Старе ПазовеМожеш ли да наведеш некога од тих реномираних произвођача и где описује овакав начин лепљења?
"Фасада" из Старе Пазове
На џаку лепка пише да се наноси тачкасто на осам места.Ово је из њиховог каталога. Где су ту "погаче"?
На џаку лепка пише да се наноси тачкасто на осам места.
Да си прочитао пажљивије шта сам рекао: "у праву си то не спорим", сад не би било потребе да ми се обраћаш на тај начин. Само ти кажем да они препоручују погаче и то је све.Добро, ти ради како пише на џаку.
Да си прочитао пажљивије шта сам рекао: "у праву си то не спорим", сад не би било потребе да ми се обраћаш на тај начин. Само ти кажем да они препоручују погаче и то је све.
ја стављам стиропор осмицу на своју кућу помало колико ми време дозвољава. надам се да ћу га поставити до краја пролећа.stiropor se (bar bi trebalo) dodatno pričvršćuje za zid i dodatno, posebnim tiplovima
Само пиши, савета никад доста. Бар мени који не знам све.Možda je ovo sve već poznato, al evo..da malo ubijem vreme pa kao pišem neke savete..