Stipsa ili ne?

on je stvarno dobar prema meni...znam to...al mi ova osobina njegova bas smeta...

nema svoj stan,zivi sa cimerom...

А ко даје предлог да се оде на пиће? Ти или он?
Ако ти позовеш - онда ок, плаћај. Ако он предложи, увек можеш да кажеш:''Види, ја немам пара за пиће.''
Он онда има два избора:
- да одете на пиће па да он плати
- да шетате по граду и не пијете ништа

Па, одбијај једно време одласке у кафиће, а са друге стране кад дође код тебе понуди га само кафом и то је то. Не износи клопу.
Па будите тако неко време, па ћете видети шта вам је чинити даље....

А ко даје предлог да се оде на пиће? Ти или он?
Ако ти позовеш - онда ок, плаћај. Ако он предложи, увек можеш да кажеш:''Види, ја немам пара за пиће.''
Он онда има два избора:
- да одете на пиће па да он плати
- да шетате по граду и не пијете ништа

Па, одбијај једно време одласке у кафиће, а са друге стране кад дође код тебе понуди га само кафом и то је то. Не износи клопу.
Па будите тако неко време, па ћете видети шта вам је чинити даље....
opaki plan.... ali cemu produzavanje vec nezgodne situacije i pletenje naokolo u nadi da ce sam da ukapira?

opaki plan.... ali cemu produzavanje vec nezgodne situacije i pletenje naokolo u nadi da ce sam da ukapira?

Па не мислим то, него - ако јој је баш тешко да разговара са њим о томе (можда се боји да не буде погрешно схваћена, лова је увек осетљиво питање) онда нека избегава те ситуације које је стресирају и доводе до незадовољства.

А добиће време да поразмисли жели ли да буде са њим и може ли таква веза да функционише.

Ma, lepo ti njega za vikend u neki veći supermarket, nabavka namirnica za sledeću nedelju, i da plati pola, ako hoće da se hrani kod tebe. Mada meni to izgleda kao da on hoće da stavi do znanja da mu se više ne izlazi, u vezi ste i baš mu je fino kod kuće.

a meni se cini da vas je kocka malo izvozala :lol:
al nema veze,i nije vazno da problem bude realan nego da se nesto resava :mrgreen:
ja bih isto kao hellen,ako nemam para necu ni da izlazim a on ako se najavi za rucak rekla bih ponesi flasu vina i kupi neke kolace,kad vec ne zna za red

sad sam se setila...mozda je bilo prosle nedelje...bili smo na nekom splavu,preko dana...i znam da je račun iznosio 450 dinara...i on nije hteo da usitni novcanicu od 5 000 hiljada dinara...nego je meni uzeo mojih poslednjih 500...i pitala sam ga kad će mi dati pola,on je rekao kad usitni...i jos mi nije dao pare..

sto mu nisi rekla da ne bi sitnila ni ti i da imas samo krupno 500,00din,m?

citam i nikako ne mogu da shvatim - sta uopste ti trazis sa njim?

postoje postupci koji ljude odmah svrstaju u odredjene kategorije..

i postoje kategorije koje ne zelim da vidim uz sebe..

ako ste sada u najvecoj ljubavi i imate neke zajednicke planove, zamisli kako ce tek da bude kad ta ljubav vise ne bude takvog intenziteta?
kad moje bude stavio ispred nase?

provela sam neko pristojno vreme sa osobom sa kojom sa nesebicno sve svoje delila..ono sto sam od iste dozivela posle raskida ostavilo me..pa blago receno, bez komentara..
sada sa distance, kada se vratim unazad, ta osoba je imala sve te osobine i dok smo bili zajedno..samo ih je ispoljavala prema drugima..
a da sam na tvom mestu - od nekog ko kao tvoj decko gleda na stvari bih pobegla sto dalje..
njegov princip tvoje je nase, a moje je moje nije ono cime treba da te impresionira..

ovako...bas me zanima kakvo misljenje imaju devojke i zene...mozda i neki muskarac...:)
zavrsila sam fakultet i sad sam u fazi trazenja posla...a moj momak(zajedno smo skoro 2 godine) vec par godina radi i nema losu platu...problem je sto kad izadjemo negde na najobicnije pice tipa kafe,trazi da platimo po pola...u pocetku nije bilo tako posto smo se smuvali kad sam ja jos bila student...i tada je on uglavnom placao...a sada mi trazi da i ja platim pola racuna iako imam manje novca nego kad sam studirala...tad sam jos i radila one promocije po prodavnicama,a sad ne radim vise...a sticajem okolnosti,imam svoj stan u Bg-u(a roditelji mi povremeno posalju malo novca)...a on dolazi radovno posle posla kod mene na rucak a nekada spava i danima tu...i sad ja da vas pitam...dal treba da mu trazim da plati pola iznosa za taj rucak kad vec on meni trazi da mu dajem pola za racun u kaficu...?:roll:
a da ne pricam da se retko kad seti da kupi sok il tako nesto...ne znam,al sve manje ga volim...sta vi mislite o svemu?
izvinite ako sam malo konfuzna:D

Citanje izmedju redova je keva..i jos ga zbog kesha sve manje volis..ja bih ti na njegovom mestu trazio sve pare nazad koje je ulagao u tebe

Mislim da ti više ne želiš da budeš s njim i sad mu tražiš mane. To što on tebi neće da plati piće, a zna da se jede kod tebe je baš ružno i nevaspitano s njegove strane. Ti tu hranu nisi našla na ulici, već si je platila.

Nije ni čudo što ti se smučio.

Ti nemoj da sediš kući i očajavaš što ne možeš da nađeš posao u struci, već gledaj da sad nađeš bilo kakav posao. Nije sramota ni da tražiš nešto preko zadruge, mnogo ljudi sa završenim fakultetom radi bzv poslove dok ne nađe nešto u struci.

Lepo mu reci da ne možeš trenutno da priuštiš sebi pare za izlaske.

ne znam što neki misle da vas zezam:dontunderstand:

ima lepih postova,probacu sa onim odlaskom u zajednicku kupovinu...:)

a sto se tice toga dal ga volim jos il ne,mislim da vi to ne mozete da znate bolje od mene....

i ti georgejune,ne razumem o cemu pricas...koliko onda ja para da mu trazim za sve sto je kod mene ikada pojeo?

ne znam što neki misle da vas zezam:dontunderstand:

ima lepih postova,probacu sa onim odlaskom u zajednicku kupovinu...:)

a sto se tice toga dal ga volim jos il ne,mislim da vi to ne mozete da znate bolje od mene....

i ti georgejune,ne razumem o cemu pricas...koliko onda ja para da mu trazim za sve sto je kod mene ikada pojeo?

E, sad mi pala na pamet još jedna varijanta... kad traži da daš pola za piće ti reci:''Neka, ja ću!'' i plati ceo račun... tako to treba sa sitnim dušama!

a za rucak sve ono sto ne voli da jede (mada je sigurno postao svastojed u medjuvremenu) - mora da ima nesto sto ne podnosi (neka fina boranijica, neki zeleni rucak, masno polupeceno meso...)
bezi ti od njega, blago meni, kad se budes zaposlila i tvoje pare ce da organizuje
a tek kad omatori...iju iju iju!
ne vredi tu razgovor

Nisam otisla Parkice,ipak je kod juce najljepse,ali on dolazi u septembru,poslusala savjete pametnih forumasa....neke se on pati i putuje...;)
Parka ne prati. Nije Švedska, nego Norveška. Ima švedsko ime, ali je Norvežanin.

Pa što ne kažeš da dolazi?! Jel ima neki koncert u septembru?
Ajd da se vidimo svi kad dođe. Da izađete negde na piće s nama forumašima, da častite. Nemojte da ste stipse. Ipak ste vi sad naša deca.
Pa da bude onako kao što sam pričao, da ga napijemo. A i nas sa njime.
Pa ću onda da pričam s njim kao onaj švedski kuvar iz Mapeta - ''Ti bu, ti bu di knudl, das bu...''

Back