Стипса/циција

Нико ко ради није толико декинтиран да мора да наручи воду сваки пут кад он треба да части или да генерално штеди на таквим ситницама на којима нико разуман и иоле математички писмен не очекује да може да уштеди новац. Ја никад у животу нисам био окружемн таквим људима и навикао сам да се гурамо ко ће више да части, имао сам неко галантно друштво мање више иако то нису били људи са високим примањима и ко год је био новчано у проблему овај други је плаћао и обрнуто али кад због посла дођеш у ситуацију да имаш контакт са неким са ким иначе не би онда се десе и овакве ситуације где схватиш да постоје људи којима је цицијашење дијагноза. Мени никад није био проблем да сваки пут све платим јер то је секундарно, окупили смо се првенствено због приче и дружења не због пића и ића али ми је проблем кад видим да је неко баш отворена циција и да никакву добру вољу нема у том правцу

Poslednja izmena:
Немате емпатије према томе како људи долазе до пара, какве послове раде, да ли ви нудите свој део плате сиромашнијима од себе? Да ли зовете друге да повремено живе у вашем стану? Сви кукате кад неко каже да би сви требали да имају исте плате а жалите се на циције. Зависи и у чему се цицијаши, љубав или добру вољу нико не тражи а многи имају да их понуде, само су вам паре битне.

Иза критиковања цицијашења стоји иживљавање над онима који тешко долазе до пара и који нису успешни у томе, људи просто уживају да критикују оне који су у проблемима, у овом случају је то само мало скривено да не би било отворено видљиво, људске психолошке игрице су ку*ва, запитајте се да ли сте ви ти који сте исправни.

Ја лично нисам грамзив, похлепан, не треба ми ништа туђе и никаква угађања, па ми уопште не смета ничије цицијашење.

Poslednja izmena:

Back