Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao jeste, zaboravilasve forumasice su sa stilom...kakvo pitanje samo dozvoljavas sebi
pu, pu...prvi
Pa sad... ja sam osoba koja ne izlazi iz farmerica... više polažem pažnju na detalje nego na samu garderobu... nakit obožavam, mada nikada ne preterujem sa njim.....imate li zene stila,msm ono strogo modni, kombinovani
ili samo svoj lichni i bash vas zabole shta drugi misle
molim samo iskrene odgovore i bez zahebancije
shtobirekokolegaDEE...hvala.
...imate li zene stila,msm ono strogo modni, kombinovani
ja bez bicha ni u na ulicu ni u krevet !
Nisam rob mode. Imam stvari i obucu stare i po 10 god. koje jos uvek nosim. Imam svoj "stil" uz koji povremeno kombinujem nesto novo. Tacno se zna sta volim, a sta je "ne, nikako" i meni bliski ljudi umeju da kazu "Ovo bas lici na tebe"...imate li zene stila,msm ono strogo modni, kombinovani
Nisam rob mode. Imam stvari i obucu stare i po 10 god. koje jos uvek nosim. Imam svoj "stil" uz koji povremeno kombinujem nesto novo. Tacno se zna sta volim, a sta je "ne, nikako" i meni bliski ljudi umeju da kazu "Ovo bas lici na tebe"
Stikle su mi na prvom mestu, od ravnog samo jedne patike i cizme za igranje po snegu. Drugo, bas karakteristicno za mene je to sto se uopste ne sminkam.
E, da. Dodala bih jos jednu parolu koju stalno ponavljam i svom detetu: "Ako nemas osmeh, nisi obucen"![]()
Animal printove, komplet crne kombinacije, farmerke baletanke sako stil, ružne čizme, obuću generalno, žene u patikama, pogotovo onim sa tankim đonom.. i tako, štošta ja ne mogu da svarim...
...imate li zene stila,msm ono strogo modni, kombinovani
Moj stil? Hm....