Stil

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Oranz

Elita
Poruka
24.257
...imate li zene stila,msm ono strogo modni, kombinovani
ili samo svoj lichni i bash vas zabole shta drugi misle:lol:
molim samo iskrene odgovore i bez zahebancije

shtobirekokolegaDEE...hvala.

Imam lični stil koji se verovatno može svrstati u neki "modni,kombinovani".Sve zavisi ko ga svrstava,i gde.
Sada se ne zezam.I iskrena sam.:lol:

farmerkice, kosuljice, sako + stiklice za posao, patike + dzempercic za sve ostalo... extremno dugi crveni nokti, sat u kombinaciji sa garderobom, tasna u kombinaciji sa cipelama, sminka nula, samo kremice i parfemcic... the end

nemam,nosam sta mi je srcu drago,nemam pojma sta je moderno,a sta nije,al zato obozavam da drugima krojim kapu i delim savete
kontrolisem se na forumu,jer ne poznajem ljude

Pa sad... ja sam osoba koja ne izlazi iz farmerica... više polažem pažnju na detalje nego na samu garderobu... nakit obožavam, mada nikada ne preterujem sa njim..
Stil da li imam i kakav je ne bih tačno znala reći..
Volim da nosim veće džempere i helanke... ali to retko kad praktikujem...

imam, u dobraj razmeri društveno poželjnog za odredjene situacije i ličnih aspiracija
što ne mogu da kažem za većinu žena koje poznajem
mislim, iovako se družim s polusvetom, šta ću

ne teram se po modi :malav:, nosim sta volim da nosim.

- - - - - - - - - -

ima mode koje me nerviraju, oni zivotinjski dezeni npr. kad sam jednu u autobusu videla davno to bilo sva u zebra kombinaciji...i torbica joj bila zebra. :huh:

- - - - - - - - - -

meni ti zivotinjski dezeni, barem koje sam vidjala po ulici, delovali jeftino.

- - - - - - - - - -

moja najbolja drugarica imala zebrica haljinicu, i ja reko sta ce ti to :huh:, ona meni u sve mi diraj, al' u moju zebricu ne diraj. :zcepanje:

zebrica haljina. :lol:

koža, latex, cvetni dezeni i animal print je nešto što ni po kući ne bi nosila.
i da, one cipele, patike sa skrivenom platformom... :sad2:
i ugly boots.

meni ti zivotinjski dezeni, barem koje sam vidjala po ulici, delovali jeftino.

ne diraj mi zivujke:tiganj:..slazem se, kad je prenaglashen, a opet...imam baletanchice sa leopard sharom ali samo napred, potpuno sam otkinula za njima msm idu mi uz karakter i boju glasa:lol:

- - - - - - - - - -

ja bez bicha ni u na ulicu ni u krevet !

kolezinice...esmo rekli ozbiljno::rtfm:

Nisam rob mode. Imam stvari i obucu stare i po 10 god. koje jos uvek nosim. Imam svoj "stil" uz koji povremeno kombinujem nesto novo. Tacno se zna sta volim, a sta je "ne, nikako" i meni bliski ljudi umeju da kazu "Ovo bas lici na tebe" :)
Stikle su mi na prvom mestu, od ravnog samo jedne patike i cizme za igranje po snegu. Drugo, bas karakteristicno za mene je to sto se uopste ne sminkam.

Nisam rob mode. Imam stvari i obucu stare i po 10 god. koje jos uvek nosim. Imam svoj "stil" uz koji povremeno kombinujem nesto novo. Tacno se zna sta volim, a sta je "ne, nikako" i meni bliski ljudi umeju da kazu "Ovo bas lici na tebe" :)
Stikle su mi na prvom mestu, od ravnog samo jedne patike i cizme za igranje po snegu. Drugo, bas karakteristicno za mene je to sto se uopste ne sminkam.
:heart:

Animal printove, komplet crne kombinacije, farmerke baletanke sako stil, ružne čizme, obuću generalno, žene u patikama, pogotovo onim sa tankim đonom.. i tako, štošta ja ne mogu da svarim...

Animal print mi ne smeta kada je samo detalj ... ali zato se užasavam ovih novih trendova: bodlji i nitni, krzna u kombinaciji sa čipkom i štrasom.
Kada na nekome prvo uočim odeću, tj. kad mi odeća bode oči - znam da nešto sa stilom nije u redu.

Imam, valjda, neki stil. Nisam baš o tome razmišljala. Nosim ono što odgovara mom raspoloženju i tenu.
Teget-belo, crno-belo, zemljane boje, ležerne i udobne stvari. Akcenat mi je na obući i tašnama. E tu volim da pravim malo iščašene kombinacije.

Animal printove, komplet crne kombinacije, farmerke baletanke sako stil, ružne čizme, obuću generalno, žene u patikama, pogotovo onim sa tankim đonom.. i tako, štošta ja ne mogu da svarim...

Zar tema nije šta je tvoj lični stil a ne šta mrziš na drugima?

Moj stil? Hm...na poslu sveden, crno, belo, sivo, teget, braon, tamno zeleno, suknje do iznad kolena, štikle do 7cm maksimum, blejzeri, bla, bla, bla....I crvene čipkaste bokserice ispod, da bude na radost:malav:

Van posla ravne cipele, čizme (kaubojke ili džokej), džakaste haljine i tunike, šareno volim te šareno i minđuše što zveckaju, cin, cin.

shushkave trenerke, kajla, frizurica na nulu, shishke, nike ribok rejban ejr dzordan
jea

- - - - - - - - - -

Moj stil? Hm....

11128-010-cipele-ortopedske-borosane-bijele.jpg

Back