gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
187
zasto?
ma...onako
cisto da vm sto su ti tako velike ochi...missim, sto se toliko ugrozen osjecas od
banalnih stvari tipa sta je ko obuo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
187
zasto?
ja ne želim da budem niža... a valjda nisam ko jeti.
to je sila gravitacije
niska zeli da je visa zato nosi stikle
visa zeli da je niza
women explained
vidio sam sada zenu od 190 u stiklama , ima 2 metra . to je vec bolesno .![]()
Temica o stiklama, jos samo fali neka, a sto nose tange, suknjice...ko skup retardiranih hebt.
Izazivaju ti neku tjelesnu, ili psihicku prijatnost?Ja štikle kombinujem sa ko rukavica uskim suknjama do kolena, a tange su lične prirode. Mislim da kažem da niko ne može znati da li ih nosim osim ako je moja volja da im pokažem da li ih nosim. Saginjanje da se dohvati neka nevino pala tričarija ne bi li postalo očigledno kakve su mi gaće; i ono tinejdžersko čučanje usled kojeg sevaju tange u procepu ko na semaforu; ne ulaze u moj domen.
Imaš guski koje nose haltere, i dopič.njake, i štikle - takođe - i koje su retardirane. Najlepše te molim da ne trpaš sve u isti koš, obzirom da nas za isti koš nisu pravili i to što generalizuješ govori, da prostiš, više o tebi nego bi ikad mogla da sanjaš o meni.
u cemu je fora sa tim stiklama ? jel to neki falusni simbol . zelja da se bude visa ili sta ? vidio sam sada zenu od 190 u stiklama , ima 2 metra . to je vec bolesno .![]()
Vidi ovu sto mi se nakaci.Ja štikle kombinujem sa ko rukavica uskim suknjama do kolena, a tange su lične prirode. Mislim da kažem da niko ne može znati da li ih nosim osim ako je moja volja da im pokažem da li ih nosim. Saginjanje da se dohvati neka nevino pala tričarija ne bi li postalo očigledno kakve su mi gaće; i ono tinejdžersko čučanje usled kojeg sevaju tange u procepu ko na semaforu; ne ulaze u moj domen.
Imaš guski koje nose haltere, i dopič.njake, i štikle - takođe - i koje su retardirane. Najlepše te molim da ne trpaš sve u isti koš, obzirom da nas za isti koš nisu pravili i to što generalizuješ govori, da prostiš, više o tebi nego bi ikad mogla da sanjaš o meni.