- Poruka
- 43.021
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто сам их носила сваки дан?
Зато што се у њима осећам женственије, елегантније, другачије ми је држање, другачије ходам...све и свему, права жена![]()
Е, то је то...и додала си опцијуAha
Jedan italijan je to ovako objasnio
Zašto voli da vidi ženu u stiklama
Pogledajte prilog 1547080
Какве везе висина и ауто имају са тим? Исте смо висине, возим свакодневно, али ми то није сметало да их носим стално...nisu mi udobne
posao mi je takav da sam često u autu ili se krećem
a i visoka sam skoro 180 pa mi ni ne trebaju
patike su sve![]()
Volim ih, nosim ih ali ređe, ali jest malo čudan osećaj kad se popnem na 10cm, sa svojom visinom, ko barjaktar na svadbiКакве везе висина и ауто имају са тим? Исте смо висине, возим свакодневно, али ми то није сметало да их носим стално...
meni smeta i nije bezbednoКакве везе висина и ауто имају са тим? Исте смо висине, возим свакодневно, али ми то није сметало да их носим стално...
Е, питање склоности и свиђања је већ нешто сасвим друго...битно је да носиш оно у чему се пријатно осећаш, ако су то патике мени је то ок.meni smeta i nije bezbedno
više je do toga što mi nisu udobne, više volim patike, a štikle samo za svečane prilike ili izlazak ponekad
Какве везе има, свакако штрчимоvisina i te kako ima veze, dovoljna mi je moja ne trebaju mi dodatni centimetri
Довољно је и 5, ако су тање...Volim ih, nosim ih ali ređe, ali jest malo čudan osećaj kad se popnem na 10cm, sa svojom visinom, ko barjaktar na svadbištrčim brate
![]()
Šta te briga, pitaš ljude oko sebe kakvo vam je vrijeme dolene moram baš biti DUŠQN SILNI![]()
Vidi mine sa zelenimŠta te briga, pitaš ljude oko sebe kakvo vam je vrijeme dole![]()
Ја никад нисам размишљала како изгледам другима кад сам на штиклама...важно себи сам била лепа и згоднаne moram baš biti DUŠQN SILNI![]()
Штооо?Vidi mine sa zelenimBome si ti ljisovka
![]()
meni smeta i nije bezbedno
više je do toga što mi nisu udobne, više volim patike, a štikle samo za svečane prilike ili izlazak ponekad
ja se mislim što sam uopšte ovo obula, koji mi je djavo ovo trebalo, leeeb te j
tačno ću na sledeću svadbu u mojim dzordankama![]()
što je fora, znam lepo da ih iskombinujem na šire pantalone i oversajz sako, to zna extra da izgledaja tu ne vidim neki problem
![]()