bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 32.071
Razbesnelo ih je sto sam ih na sudu dobila. No, gotovo s timRazumem sve.
Nije to lako. Koliko god da su moćni, ti si im dala još veću moć.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razbesnelo ih je sto sam ih na sudu dobila. No, gotovo s timRazumem sve.
Nije to lako. Koliko god da su moćni, ti si im dala još veću moć.
To je dobro. Možda ne nažalost toliko za tebe, ali sigurno promisliće se dobro, kad im opet tako nešto padne na pamet.Razbesnelo ih je sto sam ih na sudu dobila. No, gotovo s tim![]()
Vise nikada nisu usli ni u kakav spor oni, kad ih je ko tuzio, gubili, a posle mene bilo je radnika koji su se odvazili ...To je dobro. Možda ne nažalost toliko za tebe, ali sigurno promisliće se dobro, kad im opet tako nešto padne na pamet.
Ofc,..."lančana reakcija".Vise nikada nisu usli ni u kakav spor oni, kad ih je ko tuzio, gubili, a posle mene bilo je radnika koji su se odvazili ...
Vrlo dobro receno, najgore je kad se stigmatizacija, i ne samo stigmatizacija vec i mnoge druge negativnosti- pa osoba posmatra citav svet kroz jako iskrivljenu prizmu, i inda se yzivi u ulogu zrtve i trazi dokaze da je citav svet protiv nje ili pak da od mucenika postane mucitelj,Stigmatizacija boli, ali verovatno mnogo više boli one koje se autostigmatizuju. Stigmatizuju sami sebe. Ne razumem zašto to rade, kao da uživaju da se osećaju loše.
Ja nisam iz te priče, kada se upoznajem sa nekim ne kažem " Dobar dan, ja imam cerebralnu paralizu". Imam svoje ime, imala sam dobru profesionalnu karijeru
Ljudi većinom nisu tolerantni i velikodušni.koliko je sistem u kome živite tolerantan i velikodušan, kada je reč o stigmatizaciji u društvu.