Stigao iPhone 6 u Srbiju! :)

grngolion

Obećava
Poruka
57
iPhone.png

Jeste da je iPhone, ali moja Nokia 3310 prezivi da padne na zemlju, a prste polomih pokusavajuci da je iskrivim.
Salu na stranu, licno vise volim Android, iPhone mnogo kosta, koristio sam neki sto ima moj drugar, ma ne znam da se snadjem pa to ti je, gde je settings, App Drawer nemam pojma, nekako mi je skoz uprosceno u odnosu na Android.

Telefoni "iPhone 6" i "iPhone 6 Plus" od danas su dostupni za kupovinu putem "Telenor"-ove veb prodavnice

Telefoni "iPhone 6" i "iPhone 6 Plus" od danas su dostupni za kupovinu putem "Telenor"-ove veb prodavnice. Najstrastveniji ljubitelji ovih dugoočekivanih uređaja mogu da budu među prvima koji će iskusiti njihove napredne osobine u "Telenor" pametnoj mreži.

Novi model - iPhone 6 uz Super+ pakete i ugovor na 24 meseca u Telekom možete dobiti već za jedan dinar, a cena novog "Eplovog" proizvoda doseže i 73.800 dinara uz najeftini paket Priča.

Najskuplji telefon u ponudi je iPhone 6 plus model od 128 GB, koji dostiže cenu i do 111.000 dinara.

U ponudi Telenora, iPhone 6 plus 128 GB možete dobiti za 47.940 dinara, uz najskuplji Premium paket. Uz najjeftiniji paket Play+1 (pretplata 1.095 dinara), novi iPhone možete dobiti za 11.950 dinara, a bez ugovorne obaveze, iPhone 6 je u prodaji po ceni od 149.000 dinara.

Ovi modeli, prepoznatljivi po novom dizajnu, imaju najtanje i najnaprednije multi-touch ekrane do sada napravljene za "iPhone". Kamera od 8MP sa fokusnim pikselima ima izuzetno brz automatski fokus uz mogućnost snimanja usporenih video snimaka.

iOS 8 je prema rečima proizvođača najnapredniji mobilni operativni sistem na svetu, dodatno prilagođen velikom ekranu kako bi korisniku pružio više mogućnosti. Svi podaci unutar telefona se mogu zaštiti zahvaljujući identifikaciji pomoću otiska prsta.

iPhone%206_620x0.jpg

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...285-Iphone-stigao-u-Srbiju-Evo-kolika-je-cena

:eek:

Jedan od razloga zasto mrzim Apple-ove proizvode.
Koristio sam neki iPhone pre par dana (neki stariji), ma ne kapiram kako ono funkcionise, gde je App Drawer, gde su podesavanja.

Jedino sto mi se svidelo je kako Safari ima onaj reading mode koji se aktivira jednim "klikom" i uklanja sve slike i gluposti sa stranice da moze lepo da se cita.
Sem toga, ne znam.

Back