Stidljivost

Sve je to u stanju uma, i potrebno je da prevazidjes barijere da ce neko misliti nesto lose o tebi, ili misliti uopste. A kako ide u ovom svetu, ono sto hoces, moras da trazis.
Tako da, problem se resava korak po korak, prvo se skines gola pa prosetas po sobi, mozda do susedne zgrade. Posle vec samopouzdanje ti raste i mozes da se gola prosetas ulicom. Bitno je ako osetis bilo kakav stres da kazes sebi da je to normalno i da je dosta za danas.
Vremenom ces moci da ides i po dokumente gola, a ni sahrane vise nece biti problem.

Jedino sto ce okolina misliti da si prsla, ali do tada ces se vec resiti problema stidljivosti i nece te biti briga sta drugi misle.

Imam problem koji me uzasno nervira. Jako sam stidljiva. Ne znam zasto ali imam problem da se skinem gola i takva odem da vadim dokumenta za licnu kartu.

Pomozite... pameti me dozovite... kredit odobrite

ako imas fine obline, nacrtaj na sebi zeljenu kreaciju i idi :lol:
(gledao ja neku nordijku koja je to uradila... wonderful!!) :aha:

Imam problem koji me uzasno nervira. Jako sam stidljiva. Ne znam zasto ali imam problem da se skinem gola i takva odem da vadim dokumenta za licnu kartu.

Pomozite... pameti me dozovite... kredit odobrite

Ovo je nesto sifrofano garant :think: :lol:

Sacemo mi to metodom ovog doktora iz serije ...

Licna karta to je logicno njena osobenost (moze biti karkteristike pola : musko il zensko) . Dakle ona ima problema da se otvori - "da bude gola" kad krene prema svojoj osobenosti . Da joj "odobrimo kredit" da je posavetujemo da uziva u prirodnim radostima :D .

Da je dozovemo pameti , znaci da joj dozovemo suprotan pol s kojim ce da uziva u dizanju njegovog kredita :mrgreen: .

Znaci treba da dignes njegov kredit , odobrili smo ti i tvoj deo posla oko kredita , stanes spreda , mozes i od pozadi , i slobodno budi gola i izavdi svoju licnu kartu , ali prvo njegovu "licnu kartu" :mrgreen: izvadi , jer bez vadjenja "njegove licne karte" nema zabave ( dokumenata - ako volite snimajte se brate :lol: ) . Tako je kako je :aha: :lol:

Uplate na razun 100- 78-7188****** il me kontaktiraj na sluzbeni mail , Srecno !

Nadam se da ce koristiti ovi strucni saveti :hvala: :lol:

Back