Stidljivo trazim decka...ups...

• Začetnik teme Začetnik teme Vragolasta Amfibija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo ja sam se danas registrovao ovde zbog neceg drugog ali ajde da probam i ovde nesto da kazem... zasto dirate curu?? pa ako trazi ovako decka neka trazi, valjda ce se naci neko i za njen ukus...a uz to se po malo zeza i vi odmah skacete na nju...pa nemojte, pustite je da uziva i da trazi ono sto hoce... i moja drugarica je trazila decka ovim putem i evo godinu i po dana su zajedno, super im je...tako da... samo napred vragolasta...

MOLIM VAS DA PRESTANETE DA SE PICHK.ARATE NA OVOJ TEMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ako vam je toliko do toga lepo otvorite svoju temu,dajte neki inspirativan naslov(pichk.aonica) pa se slatko ispsujte i nahebite keve ! (bas kad tako moram da se izrazavam jer mozda drugacije necete razumeti)

ako ne mozete nista inteligentnije da osmislite ja vas stvarno molim da se otkacite odavde i lepo,jos jednom predlazem..otvorite sopstvenu temu gde cete da se nastavljate do mile volje.

ako vas ne mrzi...pocnite da citate ovu temu od prve strane pa je uporedite sa zadnjim pa cete videti razliku !

Vragolasta Amfibija:
Cao,

ovo mi je prvi post,nemam mnogo iskustva sa muskarcima i dosta se stidim. :oops:

usto sam i nevina pa ako neko zeli vezu samnom neka sa javi. :lol:

a i mnogo sam lepa,da se zna, i fina i trepkam stalno i imam pegice na nosu. 8)

da li ima nekog ko je zainteresovan za lepu,kulturnu,obrazovanu devojku kao sto sam ja?

a da...volim sve sto vole mladi i skupljam salvete i znacke i slicice Toma Kruza(jao sto ga volim !)

Волим све што воле млади и...
Што волем овај клише... 8-)

Vragolasta Amfibija:
Cao,

ovo mi je prvi post,nemam mnogo iskustva sa muskarcima i dosta se stidim. :oops:

usto sam i nevina pa ako neko zeli vezu samnom neka sa javi. :lol:

a i mnogo sam lepa,da se zna, i fina i trepkam stalno i imam pegice na nosu. 8)

da li ima nekog ko je zainteresovan za lepu,kulturnu,obrazovanu devojku kao sto sam ja?

a da...volim sve sto vole mladi i skupljam salvete i znacke i slicice Toma Kruza(jao sto ga volim !)
Sta ti se desi dete za ovih 6 meseci. Ja mislio ovde super
p046.gif
glavom bez obzira.

Dobro bre ljudi,jel vi nemate na kojoj temi da se podrzavate,dobrojutrate i razgovarate.Razmenite brojeve telefona pa se dopisujte,nemojte ovde.
Moderator je pobrisao sve one gluposti od postova kojima ste napunili ovu temu...a takodje i korisnik moze da se zakljuca na neko vreme zato ne terajte me da saljem poruke da vas banuju i slicno jer mislim da ste razumne osobe.
Ako nemate sta da postujete vezano za naslov teme OLADITE !!!! I otkacite se odavde vishe !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back