Stidljivo trazim decka...ups...

• Začetnik teme Začetnik teme Vragolasta Amfibija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jugoslovenka:
NIJE LOŠA????????????????? Auuuuuuuuuu al ćeš morati da se vadiš za ovo...bolje bi ti bilo da počneš da smišljaš način.. :) :) :)

heheheh mmmm znas koliko volim da se iskupljujem.. :P prvo cu ti kupiti divan poklon i izvesti te na veceru.. a onda cu ti kuci spremiti toplu kupku u koju cemo se zajedno uvuci.. tu cu te nezno masirati i obasipati vrelim poljupcima.. a posle mozemo da jedemo kokice i gledamo tv? hahaha :lol: shalim se naravno, posle cemo znas vec sta.. :P celu noc.. :roll: o da.. :lol:

Vragolasta Amfibija:
Cao,

ovo mi je prvi post,nemam mnogo iskustva sa muskarcima i dosta se stidim. :oops:

usto sam i nevina pa ako neko zeli vezu samnom neka sa javi. :lol:

a i mnogo sam lepa,da se zna, i fina i trepkam stalno i imam pegice na nosu. 8)

da li ima nekog ko je zainteresovan za lepu,kulturnu,obrazovanu devojku kao sto sam ja?

a da...volim sve sto vole mladi i skupljam salvete i znacke i slicice Toma Kruza(jao sto ga volim !)
Ja volim nevine! Hoćeš li da se udaš za mene?

Vragolasta Amfibija:
lepo bogami,moja tema !!!!!!! za moje muvanje !!!!!!!

i nema niko drugi da se muva na njoj !!!!!!

ja sam jedina ovde stidljiva i nevina !!!!!!!!!

(jugoslovenka je samo nevina)

Joooj kumo oprosti mi, malko smo se zaneli, ali znaš ja sam htela da ti imaš savršeno venčanje, pa da ja kao kuma budem sretna i zadovoljna sa svojim dragim i dam svoj maximum na tvojoj svadbi...eto , to je bila zamisao :) :) :)

E,a sta ti mislis o ideji da se nadjemo?Da vidimo da li stvarno mislis ozbiljno kao i ja ili samo zezas usamljena srca?Jos ako ti je koza glatka kao onoj macki,eeeeeeeeee,gde bi nam bio kraj :oSalim se.Ako si zaista ozbiljna,ispracaj mi je za mesec dana,drug i ja pravimo zajedno,bice ludnica,pa bih mogao da te dovedem da se upoznamo,bez obaveza,samo da se provedes kad si vec tako slatka.Sta mislis?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back