Stidljivo trazim decka...ups...

• Začetnik teme Začetnik teme Vragolasta Amfibija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FataL1ty:
oo boze koja prevara ova amfibija... samo glupe fore...ajde bre sta se folirash? Zamlacujesh ljude bzvze... :?

FataL1ty:
oo boze koja prevara ova amfibija... samo glupe fore...ajde bre sta se folirash? Zamlacujesh ljude bzvze... :?

FataL1ty:

FataL1ty:

FataL1ty:

još? :wink:

Edge pyzdi jer ga je Amfa odbila

jos?

Eh, da nema Vragolanke, Forum bi možda imao više stila, ali bi bio manje zanimljiv. :D

Šta bi bilo da me nije odbila? Prosta računica: da smo se spojili, njenih 3900+ poruka plus mojih 1300+ jednako

JEDAN VELIKI LUZER :? (5000+ postova)

Ovako, svako gradi svoj image.

Vragolasta Amfibija:
Cao,

ovo mi je prvi post,nemam mnogo iskustva sa muskarcima i dosta se stidim. :oops:

usto sam i nevina pa ako neko zeli vezu samnom neka sa javi. :lol:

a i mnogo sam lepa,da se zna, i fina i trepkam stalno i imam pegice na nosu. 8)

da li ima nekog ko je zainteresovan za lepu,kulturnu,obrazovanu devojku kao sto sam ja?

a da...volim sve sto vole mladi i skupljam salvete i znacke i slicice Toma Kruza(jao sto ga volim !)
Jaoo,bas ti je simpatican prvi post.
Prosto je neverovatno kako je tako fina devojka sama.Znam,znam ti samo trazis malo ljubavi i paznje a to ne moze niko da ti pruzi.
Mislim da sam se zaljubio u tebe.ops

Vragolasta Amfibija:
Cao,

ovo mi je prvi post,nemam mnogo iskustva sa muskarcima i dosta se stidim. :oops:

usto sam i nevina pa ako neko zeli vezu samnom neka sa javi. :lol:

a i mnogo sam lepa,da se zna, i fina i trepkam stalno i imam pegice na nosu. 8)

da li ima nekog ko je zainteresovan za lepu,kulturnu,obrazovanu devojku kao sto sam ja?

a da...volim sve sto vole mladi i skupljam salvete i znacke i slicice Toma Kruza(jao sto ga volim !)
Sestro, bas si nasla nacin da se zabavis...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back