Stidljivko - Shy Guy!

Prethodni je bio katastrofa. Ne znam, da li si ti procitao moju temu o grckom scenariju. Mozda su izbrisali temu, ne znam. Nikada se gore u zivotu nisam provela. Ova Malta me je vratila u normalu.
:heart:

Pa da budem iskren, trudio sam se da razumem dešavanja, ali i pre tog puta mi je samo jedno bilo na pameti: "Sad da joj kažem da od toga neće biti ništa, ispao bih ptica zloglasnica". U svakom slučaju, držimo ti fige :super:

Ja uvek kazem ne budi stidljiv. ako to ide uz tvoj imidz, ok, budi po imidzu stidljiv. Ali ne budi stiljiv muskarac. Devojke vole takve zato sto dobiju ideju da mogu lakse da ga kontrolisu. Pa im je slatko kada se postidis za nesto prirodno kao sto je ideja o sexu ili bilo sta drugo. Pusti je neka samo misli da ce da te tako uvuce pod kontrolu.

Oh_3b00da00dfe9b56d8481b48ca863593c.jpg

:lol:

Ja uvek kazem ne budi stidljiv. ako to ide uz tvoj imidz, ok, budi po imidzu stidljiv. Ali ne budi stiljiv muskarac. Devojke vole takve zato sto dobiju ideju da mogu lakse da ga kontrolisu. Pa im je slatko kada se postidis za nesto prirodno kao sto je ideja o sexu ili bilo sta drugo. Pusti je neka samo misli da ce da te tako uvuce pod kontrolu.

:heart:
Meni je to stvarno simpaticno i stimulativno. Ne da bih bila neka domina, nego volim kada neko pokaze da nema te neke odvratne maske.:heart:

Meni se jedu krempite i to jako. Onomad, kada sam bio jako mali, bese to pre jedno 16godina, bios am uvezi sa jedom devojkom koja je volela da jede krempite, isto kao i ja. Mozda cak i vise od mene. I jednom se toliko najela da je "pustila goluba" al meni to nije smetalo jer sam bio jako zaljubljen, sada bi mi to bilo bas smesno, al eto ona se toga nije stidela ;(

Back