- Poruka
- 6.173
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može li osećanje stida da bude urođeno ili smo samo naučeni čega i kada treba da se stidimo? i zašto je osećaj stida jedan od najintenzivnijih? šta potpuna besramnost govori o čoveku? (po)stidite li se?
Strah obučen u društveni obrazac...
može li osećanje stida da bude urođeno ili smo samo naučeni čega i kada treba da se stidimo? i zašto je osećaj stida jedan od najintenzivnijih? šta potpuna besramnost govori o čoveku? (po)stidite li se?
Poštovanje prema nekom je iz straha za egzistenciju-jedno od prihvatanja!da li? koliko puta neke stvari ne uradimo iz obzira prema nekom, a da razlog nije strahoposhtovanje, vec poshtovanje... koliko puta je pristojnost blizu toga da ima veze sa stidom, i gde su uopshte granice...
mozda je postavljach teme trebalo da jasnije navede na kakvu vrstu stida misli...
Stid nije urodjen, da jeste deca bi prekrivala genitalije dok pishke i ne bi chachkali nos. Osetjanje stida nikako nije najintenzivnije, chak ne bih uopshte rekao da je intenzivno. Govori da chovek nije bash u skladu s svojom okolinom.
deca ne prekrivaju genitalije, ne zato sto ne znaju za stid, vec zato sto za njih genitalije nisu nesto cega se treba stideti
a zasto tako mislis?ocito nemas decu hmm
a zasto tako mislis?
da li je ovo sto sam rekla netacno?
da li se mala deca stide genitalija?
ne
diraju ih i pokazuju naocigled svih, zar ne?
da se genitalije sakrivaju ucimo od roditelja koji nam prvo obuku gacice, pa nam govore "ne da diras pisu", itd, itd...
ma samo sam hteo da vidim oces li da se upecas na moje reci , posto me zanima jel imas decu, ti si ovde popularna na krstarici i sve